23948sdkhjf

Stor opbakning til IFC blandt mejerierne og organisationerne

| Medlemsnyhed | Indrykket af hi Tech & Industry Scandinavia

Mejerichefer fra Arla, Nordex, Mammen og Nørup Mejeri samt deres kolleger i Udstillingsudvalget bakker 100 pct. op om efterårets International FOOD Contest på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning d. 5.-7. oktober.

International FOOD Contest  i Herning (IFC) er atter klar til at skabe de faglige rammer for årets største begivenhed i mejeribranchen. Det står fast, efter at alle regler og retningslinjer for sammenkomst i større grupper nu er åbnet op, så både IFC og MCH Messecenter Herning kan håndtere de praktiske forhold omkring bedømmelse og udstilling.

- Vi er meget tilfredse med, at vi nu har klare tilsagn fra alle parter om at afholde vores traditionsrige mejeriudstilling sammen med hi-messen i trygge og sikre rammer. Nu er det så bare vigtigt, at alle i branchen, de enkelte mejerier og virksomhederne får datoen i kalenderen og følger trop. Så kan vi i fællesskab lykkes med denne unikke begivenhed med masser af produkter til bedømmelse og medarbejdere, som får mulighed for netværk og socialt samvær, siger Søren Jensen, Vice President i Arla Foods og formand for Udstillingsudvalget. Han glæder sig til at opleve de faglige bedømmelser af de mange hundrede mejeriprodukter – se og smage på dem og ikke mindst til at mødes med kolleger og leverandører til branchen med det nyeste udstyr og masser af inspiration.

- Netværket er altså bare en vigtig dimension for dansk mejeribrug. Og da vi jo blev corona-ramt med annulleringen sidste år, forventer jeg et stort opsparet behov for at mødes face-to-face, lyder det fra formanden.

Mælkeritidende nr. 6 rummer yderligere omtale af IFC, hvilket bl.a. omfatter en kort kommentar fra Udstillingsudvalgets medlemmer:

·         Søren Jensen, Arla Foods
·         Jens Beierholm Poulsen, Nørup Mejeri
·         Martin Aagaard Pedersen, Nordex Food
·         Ole E. Hansen, Arla Foods
·         Peter Møller, Arla Foods
·         Peter Staunsbæk, Mammen Mejerierne
·         Niels Lange Jørgensen, Arla Foods (PO BSM & Powder) 
·         Kenneth Nielsen, Arla Foods
·         Naja Locht, Mejeriforeningen
·         Lars Johannes Nielsen L&F/Mejeriforeningen.
·         Endvidere Jørgen Hald Christensen, Mejeriforeningen (-ikke medlem af Udstillingsudvalget.)

Se omtalen i Mælkeritidende HER

Læs mere om hi-messen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
hi Tech & Industry Scandinavia

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
hi Tech & Industry Scandinavia

Send til en kollega

0.094