23948sdkhjf

Moderne indretning med beton

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

I takt med en stigning i populariteten af New Yorker indretningsstilen, der kredser om det rå, upolerede, industrielle og rustikke, er beton blevet mere og mere populært at inddrage i indretningen.

Der er flere forskellige måder hvorpå du kan integrere beton i din indretning. Med Contec Coating kan du skabe betonoverflader på eksisterende underlag, så du får den ønskede stil.

 

1. Gulve

Betongulve har virkelig fået en stigning i popularitet efter New Yorker stilen er blevet en del af indretning. Derfor kan man se denne moderne og eksklusive løsning overalt i både private hjem, forretninger, showrooms, kontormiljøer mm. 

Med et betongulv får man et unikt gulv, der får en smuk patina og karakter med tiden. Samtidig er påføringen af Contec Coating afgørende for det afsluttende udtryk, og derfor kan man i høj grad selv være med til at bestemme om gulvet skal være mørkt, lyst, med masser af spil eller mere roligt.

 

2. Vægge

Kalk- og betonmaling/microcement er blevet en populær løsning som alternativ til traditionel maling på vægge. Med denne type produkter kan du nemlig skabe liv i overfladen frem for en dækkende farve som maling ellers ville lave.

Contec Coating kan indfarves med pulverfarver beregnet til beton. Ved at indfarve betonen kan man give et friskt pust til væggen, hvor man bevarer spillet i overfladen men gør udtrykket mindre råt og industrielt. Da vores produkter har forskellige grå nuancer, kan man skabe forskellige toner i farven, alt efter hvad man bruger som base. Med beton kan man ikke ramme en RAL-farvekode på samme måde som maling, da også vandindhold, påføringsmetode og slibning påvirker farven. Ved Nordic Color kan du finde et eksempel på et vejledende farvekort og se nogle af de muligheder der er for indfarvning.  

 

3. Bordpladen

En forholdsvis billig løsning, som samtidig er det perfekte gør-det-selv projekt, er at inddrage beton i indretningen ved at give en MDF-plade en makeover med en betonoverflade. Med denne løsning får man en bordplade, der er både billigere og meget nemmere at håndtere ift. en støbt betonbordplade. Det er altså nemt at rykke rundt på sofabordet, og har man selv lavet den betonbordplade på spisebordet man sidder ved, er det da den perfekte samtale-starter når gæsterne sætter sig til bords.

 

4.  Interiørelementer

En mere diskret og mindre permanent løsning med beton er at give forskellige interiørelementer en betonoverflade. Om det er hylderne, tv-bordet, skabet eller noget helt fjerde, der får en betonoverflade, så vil det være med til at trække det rå udtryk ind i helheden af indretning.

Med Contec Coating kan du give dine gamle møbler, eller måske et stykke genbrugsguld, en make-over med beton, så du står tilbage med et moderne stykke interiør. Ender man med at blive træt af denne løsning eller at ønske fornyelse, så er det nemt at udskifte de enkelte elementer, uden at det har krævet høje omkostninger.

 

5.       Nyt liv til gamle fliser

Med et boom i salget af huse, lejligheder og sommerhuse, er der også gang i renoveringsprojekter. Her er en ny betonoverflade en perfekt måde at give de gamle fliser/klinker en moderne make-over uden at man behøver at rive alt ned først.

Pga. denne efterspørgsel har Contec Coating udviklet CC FILLER som er beregnet til at give fliser og klinker et ansigtsløft – det er nemlig et produkt beregnet til udspartling af fuger, så man får en plan overflade, der er klar til at få Contec Coating.

 

 

Få meget mere inspiration til forskellige betonprojekter på vores hjemmeside og Instagram.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Lav din egen bordplade  i betonMicrocement til væg - alternativ til malingDesignergulv, New Yorker gulv, betongulv med Contec CoatingModerne interiør i beton med Contec CoatingModerne indretning med et betongulv, designergulv, New Yorker gulvBeton til væggen - alternativ til malingLav din egen betonbordplade

Send til en kollega

0.125