23948sdkhjf

Hurtigtørrende produkter sikrer effektivitet og resultater

| Medlemsnyhed | Indrykket af mira byggeprodukter A/S

Mira byggeprodukter a/s leverer blandt andet en hurtighærdende støbemasse, mira 6998 betomix quick, der udmærker sig ved en hurtig hærdning og dermed effektiv arbejdsproces for entreprenører og murere m.fl. AF JENS KISKER

FREMTIDSSIKRET BOLIGRENOVERING / HØJSTRUPPARKEN

mira byggeprodukter er med i arbejdet med renoveringen af Højstrupparken.

Byggeriet oplever fremgang og travlhed for tiden, så alt der kan øge arbejdsprocessen og i øvrigt lever op til de mange krav og certificeringsordninger er velkomment på markedet. Det kan for eksempel være hurtighærdende produkter, som sikrer, at processen er hurtigere færdig, og det næste hold håndværkere kan komme til med deres del af arbejdet.
”Vi indgår gerne i en dialog med byggeherre/udførende murer inden det første prøvebadeværelse bliver lavet for at hjælpe til med at optimere deres opgave fra starten. Løbende under processen følger vi op på udførelsen og produktvalget i tæt samarbejde med disse. Derved opnår de det bedste resultat og vælger de helt rette produkter til den specifikke opgave,” siger Sonja Hauschildt, teknisk rådgiver hos den danske familiejede virksomhed, mira byggeprodukter og tilføjer, at det er sådan et samarbejde de har haft i Højstrupparken, hvor Fyns Almennyttige Boligforening er i gang med en omfattende renovering af boligerne.

Fordel for håndværkere og beboere
Der er en stor forskel på, hvor hurtigt produkterne tørrer og hærder, og dermed hvor hurtigt man kan gå videre til næste del af processen. ”Med mira 6998 betonmix quick går der blot tre timer, før man er klar til at arbejde videre. Så kan evt. andre håndværkere komme til eller mureren kan fortsætte med at prime, og når mira 4180 primer er tørret efter 1-2 timer, kan de fortsætte med membranen mira 4400 multicoat. Dette er væsentligt hurtigere end med traditionelle støbemasser/beton. Det er der mange store entreprenører og murere, der kan se fordelen i. Ved blot få timers sparet arbejde er produktet tjent ind igen,” fortæller Uffe M. Rasmussen, salgskonsulent på Sjælland for mira byggeprodukter og tilføjer, at det også betyder, at beboerne hurtigere kan komme tilbage igen ved renoveringer i deres boliger.

De hurtigtørrende produkter er en stor fordel for håndværkerne. Produkterne er lette at blande op på stedet. 

Lever op til krav for moderne indeklima
Udover travlhed fylder fokus på bæredygtighed og certificeringsordninger også i mange nybyggerier og renoveringer, hvor man gerne vil have boliger i en tidssvarende stan-dard på både energi-, komfort- og indeklimaområderne m.m. Derfor har mira byggeprodukter også fået certificeret deres produkter hos EMICODE, der er en tysk og anerkendt certificering indenfor branchen. Denne kan de også benytte på deres andre markeder i europæiske lande.

”Vores produkter er klassificeret GEV EMICODE EC1 PLUS. EMICODE er en tysk klassifikationsordning for udledning af skadelige gasser i byggematerialer, hvor EC1 PLUS er den bedste karakter ud af tre. De fleste af vores produkter opfylder dette, herunder flere typer fliseklæbere, spartel- og støbemasser samt membraner og primere. I byggesagen med Højstrupparken er bl.a. anvendt fliseklæben, mira 3110 unifix, den hurtighærdende støbemasse mira 6998 betomix quick og vandtætningsmembranen mira 4400 multicoat. Det betyder, at vore pro-dukter kan benyttes i boliger, der lever op til krav om sundt indeklima m.m.” siger Uffe M. Rasmussen.

OM MIRA BYGGEPRODUKTER A/S

mira byggeprodukter a/s er en privatejet produktionsvirksomhed ejet af Fenrisulven Holding Group, som tillige ejer en række byggevare virksomheder i udlandet.

Virksomheden er grundlagt i 1959, og kerneaktiviteten i dag er fremstilling af fliseklæb og flisefuge, spartel- og støbemasser m.fl. samt udvikling og forbedring af produkterne, så de bliver stadig nemmere at bruge og løsningerne stadig mere sikre med korrekt dokumentation og vejledning i projektering, udførelse og vedligeholdelse.

mira har både fabrikker, salgsselskaber og/eller samarbejdspartnere i de nordiske lande, England, Tyskland, Polen, Estland, Letland, Litauen og Ukraine.

Læs artiklen og se mere på mira.ecu.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
mira byggeprodukter A/S

Egegårdsvej 2
4621 Gadstrup
Danmark
mira byggeprodukter A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11