23948sdkhjf

Ekspertdage hos Carl Ras med fokus på håndværktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carl Ras A/S

Carl Ras inviterer til ’nørderi’ af håndværktøj med demodage tirsdag-fredag i denne uge. Her vil en række leverandører stå klar med ekspertviden og tilbyde tømrere og snedkere mulighed for test af et bredt udvalg af værktøjer.

Vi elsker værktøj hos Carl Ras. Vi er selv håndværkere, fagnørder og specialister, og kan vores fag til fingerspidserne. Vi vælger derfor nu at fejre fagligheden med det bedste inden for håndværktøj, udstyr, rådgivning og sparring under navnet Ekspertdage. 

Demodage i denne uge med fokus på håndværktøj - og gratis frokost
Ekspertdage foregår fra d. 7. juni til d. 20. juni og sker i samarbejde med en række leverandører, som deltager ved ’demodage’ i denne uge. Her inviterer  vi til ’nørderi’ af håndværktøj i alle vores 18 butikker med demodage tirsdag-fredag. På dagene vil en række leverandører – også de lidt sjældnere – stå klar med ekspertviden og tilbyde tømrere og snedkere mulighed for test af et bredt udvalg af værktøjer. Til demodagene tilbyder vi desuden kage, frokost og mulighed for at vinde et gavekort på 8.000,- kr. til GoGlamping. 

I modsætning til tidligere Carl Ras events har denne event fokus på én produktgruppe, og i denne omgang er det håndværktøj til tømrer og snedkere.

- Det er hverken arbejdstøj, el-værktøj eller alt muligt andet. Det handler om håndværktøjer – også alt det, der normalt ikke er tilbud på. Der er udviklet et hav af specialværktøjer, som os grossister kender, men de er sjældent med i tilbudskampagner, fortæller marketingchef hos Carl Ras, Steen Demskov.

Læs Ekspertdageavisen her, som gælder til og med d. 20. juni

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carl Ras A/S

Mileparken 31
2730 Herlev
Danmark
Carl Ras A/S

Send til en kollega

0.125