23948sdkhjf

Installatør lancerer nyt forretningsområde og skifter navn

| Medlemsnyhed | Indrykket af VVS & El Experten

VVS EXPERTEN fra Brædstrup opnåede i starten af året el-autorisation og har siden været i fuld gang med at etablere egen el-afdeling. Med det nye forretningsområde har installatøren taget konsekvensen og hedder nu VVS & EL EXPERTEN.

»I starten af 2021 blev vores el-autorisation godkendt af sikkerhedsstyrelsen. Siden har vi haft fokus på at få bygget et solidt fundamentet til vores nye el-afdeling«, fortæller Dan Leonhard Pedersen, adm. direktør hos VVS & EL EXPERTEN.

Installationsvirksomheden med base i Brædstrup har siden årsskiftet udvidet medarbejderstaben med flere el-faglærte og skiftet navn til VVS & EL EXPERTEN, som matcher virksomhedens nyeste forretningsområde bedre.

VVS-arbejde bliver mere elektrisk
»Vi har oplevet højt aktivitetsniveau de seneste år – særligt VVS-opgaver i forbindelse med boligbyggerier og installation af varmepumper boomer. Det klager vi bestemt ikke over, men vi må samtidig erkende, at VVS-arbejde bliver mere og mere elektrisk«, siger Dan Leonhard Pedersen om årsagen til udvidelsen af virksomhedens kompetencevifte. Han fortsætter:

»For cirka halvandet år siden blev vi en del af Henning Mortensen a/s. Det har givet os stærke kræfter i ryggen med flere ressourcer og tekniske kompetencer at trække på. Og det har betydet, at vi nu har overskud til at gå helhjertet ind i opbygningen af et helt nyt forretningsområde«.

Mulighed for at levere totalløsninger
Ifølge Dan Leonhard Pedersen er den nye el-afdeling med Rasmus Hampen Thomsen i spidsen kommet godt fra start. Primært med opgaver inden for typehusbyggeri og installation af varmepumper.

Kigger man frem i tiden, er forventningerne hos VVS & EL EXPERTEN positive i forhold til at øge aktiviteterne inden for elinstallations- og serviceopgaver hos både private, virksomheder, industri og landbrug.

»Kunderne efterspørger totalløsninger. Med el-fagfolk i huset kan vi langt lettere tilbyde vores kunder fordelen af komplette tekniske løsninger med kun én kontaktperson«, siger Dan Leonhard Pedersen.

Grobund for yderligere vækst
Hos VVS & EL EXPERTEN ser de store muligheder i el-afdelingen og regner med, at den skaber fundament for yderligere ekspansion med flere ansatte i de kommende år.

»I dag er vi en aktiv spiller inden for VVS i både vores lokalområde og på entreprisemarkedet i hele landet. El-kompetencerne vil komme vores kunder til gode og dermed styrke vores position på markedet yderligere«, slutter Dan Leonhard Pedersen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
VVS & El Experten

Energivej 2
8740 Brædstrup
Danmark
VVS & El Experten

Send til en kollega

0.14