23948sdkhjf

Køb eller lej spildevandsanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har din virksomhed behov for bortskaffelse af industrielt spildevand? Så kan det være fordelagtigt at anskaffe et professionelt rensningsanlæg, der effektivt omdanner spildevand til en værdifuld ressource.

Bortskaffelse af industrielt spildevand er ofte en tung udgift for virksomheder og belastende for miljøet. Spildevand fra industrielle processer kan blandt andet indeholde rester af tungmetaller, olier eller kemikalier. Dette resulterer i, at virksomheden skal betale ekstra til spildevandsselskaber for behandling af spildevandet, endda med priser der forventes at stige i de kommende år.

Bortskaffelse af spildevand har ofte høje omkostninger og er forureningsintensivt at behandle. I stedet for at få renset spildevandet eksternt, kan din virksomhed med fordel implementere et rensningsanlæg til behandling af spildevandet. Der er nemlig mulighed for at opnå store besparelser ved at investere i et renseanlæg, som omdanner uundgåelige affaldsstoffer i spildevandsprocesser til en værdifuld ressource for din virksomhed. 

For at identificere og finde den rette løsning til lige netop din virksomheds spildevandsudfordringer, så er det essentielt at finde en leverandør der foretager test og analyse af spildevandet. Dette er med til at muliggøre en optimal installation af spildevandsanlæg som løser din virksomheds udfordringer på den mest hensigtsmæssige og omkostningseffektive måde. 

Find det rette spildevandsanlæg til din virksomhed
Hos Envotherm foretager de gratis test af dit spildevand, så du bliver præsenteret for en optimal løsning fra start. Deres alsidige og fuldt automatiserede rensningsanlæg kan implementeres i alle virksomheder, som har processer der medfører proces- eller spildevand, uanset størrelse. 

Hos Envotherm har du mulighed for både køb eller leje af spildevandsanlæg, så du er sikret den ordning der passer til din situation. Med en lejeløsning fra Envotherm vil du typisk opleve besparelser på mellem 30-50% fra første dag anlægget er i drift. Ved køb af et anlæg er tilbagebetalingstiden typisk mellem 18-36 måneder. Her er du fra dag 1 sikret en kosteffektiv, miljøvenlig, bæredygtig og fleksibel løsning til din virksomhed.

 

 


 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094