23948sdkhjf

Miljø- og økonomivenlig varme

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Ved at erstatte varmeanlæg, som er baseret på fossilt brændstof med biomasseanlæg, sikrer vi en reducering af CO2-udledningen og skaber en mere miljøvenlig afbrænding. Ligeledes er der mulighed for store økonomiske besparelser.

Grønnere og mere bærdygtig afbrænding
Anvendelsen af biomasseanlæg til el og varme, er et stort skridt på vejen mod et grønnere og mere bæredygtigt energisystem. Når kraftvarmeværker skifter kul og gas ud med halm, træpiller eller flis, som kommer fra bæredytig skov, hvor træerne genplantes, opnås der en betydelig reduktion af CO2-udledningen. 

Når man afbrænder kul og gas tilfører man nemlig en masse CO2 til atmosfæren, som er med til at forværre klimaforandringerne. Derimod vil der ved træer der bliver genplantet optages den mængde af CO2 der udledes, når træpiller og flis omdannes til el og fjernvarme. CO2-udslippet vil inden for få år blive optaget i ny skov, hvis man bruger resterne fra skovene til afbrænding, viser videnskabelige undersøgelser. 

Takket være biomasse er store danske byer tidligt kommet af med kullet og har stadig kunnet levere store mængder af den el og fjernvarme der er brug for. Biomasse har derfor bidraget til mindre brug af fossile brændstoffer, som har bidraget til reduktion af en stor mængde CO2-udledning. Dette har gjort fjernvarmen i de store byområder grønnere.

Økonomisk fordel ved biomasse
Med et biomasseanlæg får du udover en mere klimavenlig løsning, også økonomiske fordele. Du kan opnå store besparelser ved at omlægge et varmesystem med afbrænding af fossile brændstoffer, som kul og olie, til afbrænding af biomasse, som træpiller eller flis. 

Hvis en virksomhed i nærheden producerer affaldsprodukter, som kan bruges som biobrændsel, så er der mulighed for endnu større besparelser.

En alsidig og driftssikker løsning
Linka har mange års erfaring med at producere og installere varmeværker. Deres biomasseanlæg tilpasses efter kundens ønsker og behov og ud fra de brændselstyper der er i nærområdet. 

Med et biomasseanlæg fra Linka får du en optimal og driftssikker anlægsløsning med økonomiske fordele, som også er til gavn for miljøet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109