23948sdkhjf

Bolig i Aarhus? Find lejlighed i Tilst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Med en base i Tilst nordvest fra Aarhus Centrum har du et godt udgangspunkt for at opleve, hvad Danmarks næststørste by og tidligere europæisk kulturhovedstad har at byde på.

Hvad end målet er at studere eller arbejde i byen for at holde dig selv kørende, finder du boliger til en god pris, når du ikke har låst dig fast på at ville bo lige ved hovedbanegården eller dit studie.

Find lejeboliger i Tilst
Boliger i Tilst kan du fx finde inde på MicroLiving.dk, hvor du kan finde flere boliger placeret med mindre end et kvarters cykeltur til centrum. Værd at vide om deres boliger er, at her kan du lære nye mennesker at kende. Dette da der på matriklen bliver arrangeret fællesspisning regelmæssigt og er fællesarealer til at arrangere de fede fester og rolige brætspilsaftener på.

En rolig bydel
Hvis du elsker at gå i byen og shoppe, er placeringen i Tilst udmærket. For med et godt vejnet med cykelstier samt en effektiv kollektiv transport kan du uden større besvær skifte den travle midtby ud med de noget roligere omgivelser i Tilst – en bydel, der ikke har noget vildere at byde på af kultur end den lokale kirke og intet større butiksliv end få, spredte nichebutikker.

Fine aarhusianske 1-værelsesboliger
Hvis du kan stille dig tilfreds med en 1-værelsesbolig, har du i Tilst gode valgmuligheder, når det kommer til nyopførte bygninger. Prisen er desuden tit og ofte til at leve med – både for studerende på SU med indkomst fra studiejob eller SU-lån og for singler i fast arbejde. Du kan således få fx 21-25 kvm lejlighed for fra ned til 4.200 kr. – altså et beløb, der er til at leve med.

Husk boligstøtten
Husk dine muligheder for at søge boligstøtte, når du lægger dig fast på valg af lejlighed. Om end du som single ikke kan regne med at få boligstøtte i samme størrelsesorden, som forældre med hjemmeboende børn kan regne med, kan støtten alligevel være værd at søge. Om ikke andet kan den finansiere måske 1/5 til 1/4 af huslejen – så du har flere penge til at nyde byen.

Overvej lejlighed i Tilst
Overvej derfor lejligheder i Tilst, når du gerne vil flytte til Aarhus. Mulighederne for at finde et lejemål, du vil synes om, er gode. Her er der mange gode, små lejligheder, du kan bo i, indtil du flytter sammen med kæresten i noget større. Undersøg derfor dine boligmuligheder i Tilst.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125