23948sdkhjf

Søren Nørregaard-Vintner fejrer 10-års jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Høyrup & Clemmensen A/S

Den 1. juni 2021 er det præcis 10 år siden, at Søren Nørregaard-Vinther startede som projektleder i Høyrup & Clemmensen a/s.

I dag er Søren specialechef indenfor vores specialeområde, El & Data hvor han med sit team varetager forskellige projekter med fokus på transport & offentlige kunder.

Lige fra starten har Søren bidraget med en enorm viden, og har dermed været med til at udvikle både virksomheden og medarbejderne. Søren er en meget vellidt kollega, der altid er frisk på en snak.

– Det at arbejde sammen med mennesker, der er kompetente og yder sit bedste er noget af det, der giver værdi til min hverdag. Så ved jeg også, at vi kan tilbyde vores kunder en god service, de kan være tilfredse med.

Siden år 1990 har Søren interesseret sig for og specialiseret sig indenfor belysningsområdet. Her rådgiver, vejleder og projekterer Søren forskellige projekter, der kræver stor viden om emnet. Et belysningsprojekt består nemlig af forskellige elementer, og netop dét har Søren og hans team helt styr på.

Høyrup & Clemmensen er meget glade for at Søren er en del af teamet. Udover sin stilling som specialechef er Søren ansvarlig for HC Akademi, som omfatter kurser til alle medarbejdere i firmaet. Her sørger Søren blandet andet for, at medarbejderne kan udvikle sine kompetencer indenfor blandt andet Microsoft og ledelse.

 
Høyrup & Clemmensens erfarne elektriker Niels Funch har kendt Søren helt fra starten af Sørens ansættelse i firmaet.

– Jeg synes, at Søren er en rigtig dygtig leder. Han er god til at lytte til os og være i nuet. Hvis vi oplever problemer eller har andre spørgsmål ude på byggepladserne, kan vi altid regne med, at Søren vil hjælpe os. Gennem tiden er Søren også blevet mere end blot en chef, han er en god kammerat, fortæller Niels Funch.


Vi ønsker Søren et stort tillykke med jubilæet og takker for det gode samarbejde. Vi ser frem til endnu flere år sammen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Høyrup & Clemmensen A/S

Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Danmark
Høyrup & Clemmensen A/S

Send til en kollega

0.109