23948sdkhjf

Grøn, grønnere - VIRIDI ledelinjer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Med Contec Prefab's nye VIRIDI ledelinjer og opmærksomhedsfelter får du belægningssten i et unikt organisk design med en CO2 besparelse på helt op til 70% ift. traditionel cement.

Ledelinjer bruges til at hjælpe blinde og svagsynede med at orientere sig og færdes sikkert i byrummet. ConTactil er en serie af ledelinjer og opmærksomhedsfelter designet og produceret ved Contec Prefab.

Som noget nyt, kan vi nu tilbyde disse produkter i vores bæredygtige VIRIDI cement. Derved kan der i hver flise opnås en CO2 reduktion på op til 70% ift. samme flise i traditionel cement.

 

Fleksibelt og unikt design 

Contec Prefabs produktserie af ledelinjer skiller sig ud ved muligheden for et speciallavet ledelinjesystem med organiske linjer.  Ledelinjefliserne speciallaves og lægges i en kurvet form, som kan tilpasses det enkelte projekt. På denne måde skabes et bedre og mere harmonisk flow for brugerne, og der tilbydes en større kunstnerisk og æstetisk frihed for arkitekter, designere, byplanlæggere, landskabsarkitekter og rådgiverne i udvikling og design af byrummet. Desuden kan antallet af opmærksomhedsfelter/fliser for det pågældende projekt minimeres drastisk.

Den kreative frihed bliver kun større, da produktserien består af fem forskellige fliseserier, der både kan justeres i højden og fås i fem forskellige farver. Samtlige fliser kan altså justeres efter behov i højden/tykkelsen og derved tilpasses og produceres i alle mål. Hermed kan fliserne let tilpasses alle eksisterende og nye belægninger.

Udformningen og dimensioneringen på både ledelinjefingre og opmærksomhedsknopper sikrer en god komfort, en tydelig taktilitet og en let rengøring.

De kurvede ledelinjefliser er udformet efter gældende krav og normer Jf. Universelt design og tilgængelighed - Vejregler.

 

Standardprogram

I vores standardprogram finder du 19 produkter med forskellige dimensioner - både opmærksomhedsfelter og ledelinjer. Disse 19 produkter fås i fem standardfarver og alle kan produceres i VIRIDI cement. Hele produktprogrammet findes i vores katalog 

 

 

Med kombinationen af ConTactil og VIRIDI cement får du altså mulighed for at lave et bæredygtigt statement med 'grønne' belægningssten uden at gå på kompromis med den kreative frihed i designet af byrummet.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

 +45 86 280 290

prefab@contecgroup.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Bæredygtige belægningssten i VIRIDI cement fra Contec Prefab hjælper svagtseende i byrummetBæredygtige belægningssten i VIRIDI cement fra Contec Prefab hjælper svagtseende i byrummetOrganiske ledelinjer - frihed til landskabsarkitekter med grøn profilBæredygtige belægningssten i VIRIDI cement fra Contec Prefab hjælper svagtseende i byrummetBæredygtige belægningssten i VIRIDI cement fra Contec Prefab hjælper svagtseende i byrummetBæredygtige belægningssten i VIRIDI cement fra Contec Prefab hjælper svagtseende i byrummetBæredygtige belægningssten i VIRIDI cement fra Contec Prefab hjælper svagtseende i byrummetBæredygtige belægningssten i VIRIDI cement fra Contec Prefab hjælper svagtseende i byrummet

Send til en kollega

0.125