23948sdkhjf

Landskabsarkitekter omfavner BIM – GCDK nyhedsbrev juni ´21

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

Interview med Gitte Christensen, landskabsarkitekt og indehaver af BY+LAND, Archicad 25 Launch Party og Tips & Tricks Webinar om BIM for landskabsarkitekter, er blot nogle af nyhederne i junis nyhedsbrev.

Det er svært at komme udenom landskabsarkitekternes store rolle og værdifulde bidrag til den grønne omstilling. I takt med at landskabsarkitekternes virke bliver mere og mere anerkendt, er der også flere og flere landskabsarkitekter, der begynder at anvende BIM.

Interview med BY+LAND
I det seneste nyhedsbrev fra Graphisoft Center Danmark kan du læse et stort interview med Gitte Christensen, landskabsarkitekt og indehaver af BY+LAND, der fortæller om tegnestuens konvertering fra 2D til 3D samt deres tilgang til deres projekter.

”Hvad er stedets særlige fortælling? Det handler det om at skabe merværdi for både kunden og de kommende brugere. Det sker altid gennem en kernefortælling, hvor vi italesætter vision for stedet. Det vi kan, er netop kernefortællingen og værdiskabelsen,” fortæller Gitte Christensen blandt andet i interviewet.

Du kan læse ”Når BIM skaber oplevelser i landskabet” her >>

Derudover har vi valgt at fortælle om vores kommende Archicad 25 Launch Party, vores opdaterede Archicad demohus og juni måneds Tips & Tricks Webinar, der denne gang fokuserer på BIM for landskabsarkitekter, i vores dugfriske nyhedsbrev.

Hvis du også vil modtage vores månedlige nyhedsbrev, kan du skrive dig på vores mailliste her >> 

 Invitation til Archicad 25 Launch Party
7. juli kommer Archicad 25. Du er hermed inviteret til et launch-arrangement, der kombinerer fagligt input, uformelt samvær og mulighed for at netværke. Udover Graphisoft Center Danmark temaet møder du blandt andet Martin Let Hansen fra VELUX, Alex Rashid Løkkegaard fra Lindab Danmark, Emil Bisgaard Mortensen fra Dalux, Søren Ross fra LAND4 og Símon Ólafsson fra IKT-LEDERNE.

Yderligere info og tilmelding til Archicad 25 Launch Party finder du her >>

Sådan opbygger du et BIM-projekt
Vi har opdateret vores demohus, der kan downloades som fuldt Archicad-projekt og som BIMx-projekt. Prøv selv at kigge på vores demo-projekt, og lad dig inspirere til at bruge endnu flere af Archicads mange muligheder.

Se, hvordan du opbygger dit BIM-projekt her >>

BIM for landskabsarkitekter
Vores sidste Tips & Tricks webinar på denne side af sommerferien fokuserer på BIM for Landsksabsarkitekter. Archicad er det eneste BIM-program med et dedikeret LAND4 plugin og på webinaret får du indsigt i, hvordan du som landskabsarkitekt anvender Archicad og LAND4 til skitsering og projektering af landskab.

Tilmelding til BIM for Landskabsarkitekter sker lige her >>

Gratis Archicad grundkursus for praktikanter
Medio august afholder vi Archicad grundkursus for praktikanter. Kurset er gratis for praktikanter fra virksomheder med serviceaftale på Archicad. Der er et begrænset antal pladser, , så skynd jer at melde jeres efterårspraktikanter til inden alle pladserne er optaget.

Du tilmelder dine praktikanter via dette link  >>

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Archicad 25 Launch PartyGratis kursus i Archicad for praktikanter

Send til en kollega

0.095