23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Husk dit gratis puslespil til sommerferien

Sommeren står for døren, og vi vil i den forbindelse minde jer om, at det stadig er muligt kvit og frit at få tilsendt vores unikke Hosta-puslespil

Sommeren står for døren, og vi vil i den forbindelse minde jer om, at det stadig er muligt kvit og frit at få tilsendt vores unikke Hosta - puslespil, så det er klar til sommerhushygge og lune sommeraftener i ferien – det eneste du skal gøre, er at kontakte Diana på dbe@hosta.dk og oplyse, om vi skal sende puslespillet til din arbejdsplads eller hjemmeadresse.
 
Vi vil i samme ombæring benytte lejligheden til at minde dig om, at vi holder sommerferielukket i uge 29, 30 og 31. Den seneste tid har været præget af travlhed, og alle vores stålsatte medarbejdere har derfor givet en ekstra skalle for at nå de ønskede leveringstider og finde løsninger på de store prisstigninger. Forude venter derfor en tiltrængt sommerferie, og vi vender stærkt tilbage til produktionen med opladte batterier til august.

Og apropos batterier, så er det nu muligt at få ladet elbilen op, mens du besøger os. Vi har nemlig installeret ladestandere, som frit kan benyttes, hvis du har et Clever-abonnement. Foruden de nye ladestandere har vi i maj også fået leveret endnu en kantpresse til vores produktion, ligesom vi løbende udvider vores maskinpark med automatiserede løsninger.
 
Hele Hosta-teamet ønsker dig en god sommer!

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Kontaktperson

Christian Mosevang
Direktør
+45 20111799 cm@hosta.dk

Send til en kollega

0.078