23948sdkhjf

25 år med fremgang og vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

Efter 25 år har ambitionen hos Elbek & Vejrup ikke ændret sig: ”Vi skal være de bedste til det, vi laver”

Den 1. juni kan Elbek & Vejrup, med stifterne Niels Elbek og Lars Vejrup, fejre 25-års jubilæum. Efter 25 år er opskriften på virksomhedens succes stadig den samme: En langsigtet strategi som man har fastholdt samt fokus på udvalgte brancher, hvor man har specialiseret sig.

”Vores strategi er mindst 15 år gammel. Og den har ikke forandret sig. IT-branchen er omskiftelig, men vi har lagt en strategi, som vi har været tro imod, og det tror jeg er lidt unikt. Når man vil være de bedste inden for vores felt, handler det om et skarpt fokus på udvalgte forretningsområder, besidde det bedste branchekendskab og den største ekspertise.”, uddyber Niels Elbek, medstifter af Elbek & Vejrup.

Én af nøgleingredienserne for virksomhedens succes er medarbejderne. Det har været en vigtig mission at skabe nogle rammer, som medarbejderne nyder at være i, og som understøtter den måde, der arbejdes på. Virksomhedens ambition om at være ”best-in-class” betyder noget for medarbejderne. Niels Elbek forklarer: ”Det er en 360-graders betragtning. Vi skal gøre det hele rigtigt. Hvis vi kan tilbyde vores medarbejdere de bedste betingelser, er vi i stand til at rekruttere de bedste i branchen og derigennem levere de bedste løsninger og skabe værdi gennem IT for vores kunder.”

Læs hele jubilæums-nyheden  her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.141