23948sdkhjf

Varig Teknik & Miljø A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Varig Teknik & Miljø A/S

Rullekompaktor

Varig Teknik & Miljø A/S leverer rullekomprimatorer til komprimering i åbne containere. 

Disse er produceret af Husmann Umwelt Technik og kendt for den gode kvalitet.

Med markedets tungeste rullekomprimator vil man opnå op mod 80% volumereduktion, og derved reducere transportomkostningerne der er forbundet med affald betragtelig.

Maskinen kan benyttes til mange forskellige materialer f.eks. træ, pap, glas, metal, brændbart m.m.

Ranger
Rullekompaktor GIGANT GT 1750 fra Varig Teknik & Miljø er konstrueret til  at komprimere større mængder voluminøst affald i åbne containere.
Kompaktoren er en effektiv, specialdesignet maskine til komprimering og neddeling af materiale i åbne containere. Containeren kan derved indeholde op til 5 gange så meget affald, og man vil spare store summer på omkostninger til tømning.
Ranger Rullekompaktor manøvres mellem containerne ved hjælp af skinner, og vil effektivt kunne benyttes til fra  2 - 8 containere med alle affaldstyper.

Mobil

Mobil rullekompaktor fra Varig Teknik & Miljø er en meget effektiv og fleksibel løsning som lader dig komprimere affald i åbne containere. Ved hjælp af rangerkrogen kan den løfte og flytte containere med egenvægt på op til 12 tons og vil dermed kunne erstatte både en gravemaskine og en læssemaskine på for eksempel en genvindingsstation. Den kan køre på el eller med en Euro 5 certificeret dieselmotor, noget som medfører et betydeligt lavere CO2-udslip og støjniveau sammenlignet med maskiner der traditionelt bruges. Maskinen kan leveres med en lang række udstyr hvilket betyder at den kan tilpasses hvert enkelt behov. 

Stationær

Med en stationær rullekompaktor fra Varig Teknik & Miljø vil du opnå en volumereduktion på op til 80%, noget som medvirker at du kan spare store summer på transport af affald.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Varig Teknik & Miljø A/S

Varig Allé 1
4180 Sorø
Danmark
Varig Teknik & Miljø A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125