23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVK er en del af Water Valley Denmark

Water Valley Denmark, der er inspireret af den amerikanske tech-klynge Silicon Valley, vil samle viden og know-how om effektiv vandforvaltning.

Water Valley Denmark skal være vækstmotoren, der forløser potentialet i den danske vandsektor, ligesom initiativet skal støtte FN's mål verdensmål for bæredygtig udvikling og sigte mod at skabe flere arbejdspladser inden for vandsektoren. Det er også målet at fordoble eksporten fra 20 til 40 mia. kr. frem mod 2030.

Det nye initiativ Water Valley Denmark bygger videre på Den Danske Vandklynge, som er et partnerskab med formålet at forbedre standarden for dansk vandforsyning og styrke eksporten inden for bæredygtige løsninger. Sammen vil de to initiativer danne centrum for vandteknologi og innovation og være i stand til at fremvise og demonstrere, hvad den danske vandforsyning er i stand til.

AVK bidrager med smart-komponenter til digitalisering af vandforsyningen, og vi ser store muligheder for videreudvikling og for at teste fremtidige produkter direkte i distributionsnetværket eller i forbindelse med spildevandshåndtering.

Læs mere om AVK og Water Valley Denmark.

AVK Danmark A/S
Bizonvej 1
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57693517
P nummer: 1003196858

Send til en kollega

0.078