23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt liv i den gamle skolegård med altaner fra Alumentdk

En gammel skole i Gilleleje er i fuld gang med at blive omdannet til nye bæredygtige boliger. Alumentdk har leveret altaner og udvendige trapper til de nye boliger, som står klar til indflytning i slutningen af maj.

Alumentdk har travlt med altanopgaver over hele landet. På Vidarsvej i Randers har Alumentdk netop afsluttet montagen af de sidste altaner og udvendige trapper, mens byggepladsen på Rostgårdsvej i Gilleleje er gået ind i den afsluttende fase. Det er en gammel skole, som bliver forvandlet til 51 nye bæredygtige boliger med gode fællesområder. Bag forvandlingen står bygge-og boligfirmaet Grønnely.

-        Vi leverer 11 altaner til projektet og 9 udvendige trapper med repos. Altanerne er tilpasset skolens arkitektur. De er lette i udtrykket med glasværn, smalle galvaniserede stolper og søjler i fronten. Gulvet er udført i hårdttræ i en gylden farve. Altanerne måler 10 m2, så der er god plads til at rykke udenfor og nyde de lange lyse sommernætter, siger direktør i Alumentdk Lars Bomholt.

Se flere altaner fra Alumentdk her

Bæredygtige boliger

Den gamle skole er udnyttet på bedste vis. De gamle klasselokaler og lange gange er forvandlet til moderne boliger med nye køkkener, badeværelser og flotte trægulve. Samtidig er boligerne mere bæredygtige end det meste nybyggeri, fordi Grønnely har sparet mange materialer ved at ombygge den gamle skole i stedet for at rive ned og bygge nyt. Huslejen er også holdt på et fornuftigt niveau, hvor de fleste kan være med.

Mange uderum

Altanerne er monteret på lejlighederne i den nye bygning og vender ind mod den gamle skolegård. På den måde er de med til at skabe liv og dynamik i det fælles gårdrum. Udover altanerne har Grønnely også anlagt en række fælles faciliteter, som skal fremme det sociale samvær i bebyggelsen. Der er både fælleshus til private sammenkomster, boldbaner og et væld af grønne områder i bebyggelsen. Stien bliver gennem grunden bliver også bevaret, så boligerne ikke lukker sig om sig selv, men tværtimod bevarer forbindelsen til omverdenen.

-        Grønnely har gjort sig umage med at skabe gode familieboliger, som fungerer som et alternativ til villaerne i Gilleleje. Du kan både have dit eget private uderum, socialt fællesskab med naboerne og nyde godt af de mange fordele ved at bo i lejlighed. Lejlighederne er da også blevet lejet ud på rekordtid. Det viser, at Grønnely grebet opgaven helt rigtigt an, slutter Lars Bomholt.

Alumentdk har også lukkede altaner - se løsningerne her

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.11