23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JCN Bolig står endnu engang bag et feriehusprojekt

Vi holder ikke ferie - JCN Bolig bygger til dem, der holder fri.

På kun 2 måneder har JCN Bolig afgivet tilbud samt projekteret det nye feriehusprojekt for Landal Greenparks i samarbejde med arkitekt Bay Arch. Kontrakten er nu underskrevet på 75 nye huse, der skal sælges til slutbrugerne. Vi glæder os til at komme igang med byggeriet. 

 Landal Greenparks ønskede en hurtig og komprimeret proces frem til kontrakt, da der er et stort behov og efterspørgsel på fritidshuse i Danmark. På rekordtid er vi i fællesskab kommet i mål og Landal Greenparks springer i Pinsen direkte til salgsprocessen. Salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen fra JCN Bolig udtaler, at hele forløbet er sket i et formidabelt samarbejde med bygherre, hvor JCN Bolig igen får lov til at bevise evnen til at opføre feriehuse i stor skala i vores velkendte specialiserede stil inden for boligbyggeri. En specialisering, der har gjort JCN Bolig til markedsleder indenfor området feriehuse. 

Som det er de fleste bekendt, står JCN Bolig aktuelt bag størstedelen af det nye feriehusprojekt i Søndervig ved vesterhavet, hvor vi opfører 280 nye feriehuse.

 På rekordtid har Landal Greenparks nu et projekt klargjort til salgsprocessen. Bygherren Landal Greenparks har specifikt kigget efter kvalitet og rummelighed i forhold til økonomien i projektet. JCN Bolig har en effektiv og specialiseret byggeproces, der gør, at vi kan effektivisere projektet i alle lag og dermed har JCN Bolig været det naturlige valg som totalentreprenør til opgaven. I samarbejde med arkitkekten har JCN Bolig fået mest muligt ud af de kommende boligers kvadratmetre. En egenskab til optimering JCN Bolig har oparbejdet i takt med specialiseringen indenfor boligbyggeri. Man kan ligefrem tillade sig at spørge, hvis ikke man lykkes med gode feriehuse på dette projekt, hvor skulle det så lykkes… Landal Greenparks er en af Europas markedsledere indenfor udlejning af feriehuse, Bay Arch har Danmarks førende referencer på feriehuse og JCN Bolig er den totalentreprenør i Danmark, som de seneste år har opført flest feriehuse. CV’et er med andre ord i orden !

Adm. direktør hos JCN Bolig Flemming V.T. Rasmussen tilføjer i den forbindelse: ”Det er glædeligt med denne ekstra ordre på et feriehusprojekt. 10 års hårdt arbejde og en række løbende tiltag har gjort os til en af markedslederne indenfor feriehuse. Det kan vi med denne ordre med tilfredshed konstatere, at vi er blevet, ligesom det er glædeligt at få Landal Greenparks som kunde. Det har været et rigtigt godt match fra start, hvor vores fælles kompetencer er kommet til sit rette udtryk i et stærkt samarbejde. Det er vigtigt for at kunne realisere gode projekter og vi ser frem til første spadestik.”

 Når vi går ind i et projekt, er det ikke kun et spørgsmål om pris og materialeniveau. Hos JCN Bolig er det afgørende, hvilke personer og værdier, der gemmer sig bag firmanavnene. Det er nemlig sådant, at går vi først ind i noget, så gør vi det 110% med det setup til boligspecialisering vi råder over. Alt fra vores eksperter i projekteringsdetaljer, kalkulation, projektledelse spændende til materialevalg, marketing, mv. Alt i alt har JCN Bolig haft ca. 10 personer koblet på i den første proces, hvor projektet skabes. I den henseende har samarbejdet med henholdsvis Søren Sandberg fra Landal Greenparks og projektudvikler Flemming Therkelsen fra Pantheon A/S været et meget positivt bekendtskab. Et samarbejdet vi kan tillade os at forvente meget af.

Projektet for Landal Greenparks består af 75 feriehuse i naturskønne omgivelser tæt placering på sø og hav, samt ikke mindst feriecentret og alle de tilhørende aktivitetsmuligheder.

JCN Bolig A/S
Rymarken 2
8210 Aarhus
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12245343
P nummer: 1000356282

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062