23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A-Supply forhandler nu også Kalksandsten

Hos A-Supply kan vi nu tilbyde kalksandsten med hurtig levering i hele Danmark.

Du kender formentligt allerede lidt til kalksandstenen, som er ideel at bruge i ethvert byggeri. Kalksandstenen kan bruges til en lang række formål, men egner sig exceptionelt godt i vægge, hvor en høj bæreevne og gode lydisolerende egenskaber er nødvendigt. Det kan eksempelvis være i elevatorskakter.

Kalksandstenene går desuden godt sammen med porebeton fra Bauroc, som vi ligeledes forhandler hos A-Supply. Porebetonen og kalksandstenen spiller virkelig godt sammen og skaber i samarbejde et solidt og skarpt udseende byggeri.

Samtidig Er du, ved at bruge kombinationen af kalksandstenen og porebetonen fra Bauroc et byggeri med et sundt indeklima som bygningens kommende brugere vil takke dig for.

Bestil dine kalksandsten med hurtig levering hos A-Supply

Du bestiller nemt og hurtigt dine kalksandsten gennem A-Supply. Vi tilbyder altid hurtig levering til hele Danmark. Således behøver du ikke at planlægge dit byggeri flere måneder frem, som du kan være nødsaget til, når du benytter beton. Ved at gøre brug af kalksandsten og A-Supply, kan du i stedet planlægge fra uge til uge.

Når du først lærer kalksandstenenes mange formidable egenskaber og fordele at kende, samt oplever vores gode service og hurtige levering – Så ønsker du ikke at gå tilbage til at bruge beton

Har du spørgsmål eller ønsker du at aflægge en ordre? – Så kan vi kontaktes på mail: info@a-supply.dk eller telefon nr. 72 34 44 04 

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

MRH

Send til en kollega

0.078