23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal kåret som vinder

Riwal er blevet udnævnt som vinder af ”Digital Development Award” ved årets udgave af ”International Awards for Powered Access”

Ved at vinde denne pris anerkender dommerne den merværdi, som Riwals digitale løsninger har at tilbyde. Under online-arrangementet var over 1100 fagfolk fra ikke mindre end 76 lande til stede, hvilket gjorde denne udgave af IAPA-priserne til den bedst besøgte begivenhed nogensinde! Prisen er et bevis på, at Riwal er en frontløber inden for det digitale felt. Kunderne sætter pris på den praktiske anvendelighed af værktøjerne der giver dem mulighed for at arbejde mere effektivt end nogensinde.

Pedro Torres, administrerende direktør for Riwal, siger:

”Vi er ekstremt stolte over at modtage ”Digital Development Award.” Det er en vigtig anerkendelse for alt det hårde arbejde, som alle hos Riwal har lagt i at realisere disse digitale løsninger til vores kunder over hele verden. I betragtning af, at priserne ved ”IAPA International Awards for Powered Access” er anerkendt over hele verden, som eksempler på de mest dynamiske virksomheder i branchen, er vi beærede over at blive anerkendt på dette niveau." 

I løbet af de sidste år har Riwal fokuseret på udvikling af et komplet sortiment af digitale værktøjer, der gør udlejningsprocessen mere gennemsigtig og frem for alt lettere:

MitRiwal
MitRiwal app- og kundeportal giver kunderne mulighed for samt realtidsindsigt i data såsom:

  • Leje og afmelde maskiner nemt og hurtigt
  • Maskinernes forbrug (antal timer maskinerne er i arbejde)
  • Ordrehistorik
  • CO2 emissioner
  • Track & Trace
      

BIM
Den måde Riwal anvender BIM på lift-markedet, gør det til en af de mest banebrydende teknologier, der findes i dag. Alle andre tendenser (3D-udskrivning, robotteknologi, modulær og præfabrikeret konstruktion, VR, AR, big data, sensor-teknologi) har en stærk forbindelse til Building Information Modelling (BIM).

Ved at bruge BIM-teknologi opretter Riwal en brugerdefineret digital arbejdsplan i højden for at sikre, at du altid vælger den rigtige maskine. Det hjælper dig med at være så effektiv som muligt og reducere dit projekts CO2-fodaftryk til et minimum.

Augmented Reality og Virtual Reality
AR (augmented reality) er en funktion, der er tilgængelig i MitRiwal-appen. Her kan du se en lift på dit projekt ved brug af din smartphones kamera og dermed se f.eks. liftens størrelse og arbejdshøjde og dermed vurdere om den passer til ens opgave i højden.

Og sidst men ikke mindst VR-sikkerhedstræningssimulatoren. Med VR-sikkerhedstræningssimulatoren kan du meget effektivt træne snesevis af operatører dagligt og udføre en brugerdefineret sikkerhedskontrol på stedet. VR-sikkerhedstræningssimulatoren fås også i en fuldt udstyret varevogn, der kan installeres på byggepladsen. Dette gør det yderst anvendeligt til alle slags projekter i Europa. Fornyelse af færdighederne hos operatørerne på stedet reducerer fejlomkostningerne og sikrer, at arbejdet bliver rigtigt første gang!

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.062