23948sdkhjf

Vejen til bedre håndhygiejne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

GROHE ønsker at øge bevidstheden om vigtigheden af håndhygiejne og tilbyder en bred vifte af berøringsfri armaturer til private eller offentlige badeværelser.

Håndhygiejne er et af de vigtigste elementer i forebyggelse af infektioner og sygdomme. Uanset om du handler, laver mad eller bruger toilettet, overføres bakterier til dine hænder. Regelmæssig og grundig håndvask er derfor vigtig for at minimere spredning af bakterier, hvilket igen kan hjælpe os med at forblive sunde. En berøringsfri vandhane har flere egenskaber, der sikrer en bedre håndhygiejne og samtidig minimerer risikoen for at blive smittet af forskellige bakterier

Berøringsfrie armaturer har mange fordele:

Fordelen ved berøringsfrie armaturer er, at de styres af en sensor, så brugeren undgår berøringskontakt ved aktivering, hvilket gør håndvasken mere hygiejnisk, da brugeren ikke efterlader bakterier, efter de har vasket hænder. Sensoren på armaturet registrerer hænderne og aktiverer vandgennemstrømningen automatisk. Dette sikrer også, at forbrugeren kan reducere vandforbruget med op til 70%, da vandet automatisk holder op med at strømme, hvis der ikke er noget foran sensoren

Med et berøringsfrit armatur fra GROHE er der en lang række fordele:

• Et berøringsfrit armatur reducerer spredning af bakterier

• Vandforbruget kan reduceres med op til 70%

• Et berøringsfrit armatur er let at rengøre

• Nem montering og installation

• Stort udvalg af forskellige designs og modeller

• God kvalitet og ekstremt holdbar

• GROHE tilbyder fem års garanti på produkterne

GROHE tilbyder berøringsfri armaturer i en række forskellige designs og prisklasser. Dette giver forbrugeren mulighed for at finde det perfekte armatur til badeværelset. Uanset om forbrugeren ønsker en tidløs og enkel Bau Cosmopolitan E, en høj og elegant Essence E eller en moderne og smart Eurosmart Cosmopolitan E, har GROHE noget for enhver smag.

 Vil du vide mere om GROHEs berøringsfrie armaturer, kan du læse mere her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Designarmatur i metal med ekstra højde og drejetud. Flot og anvendeligt i det moderne badeværelse.GROHE Bau comopolitan E - tidsløs og minimalitisk designarmatur med justerbar temperatur og 6V batteri med en levetid på ca. 7 år.GROHE berøringsfrie aramturer til både offentlige og private badeværelsesmiljøer. CosmopolitanGROHE Eurosmart CE armatur i et moderne og elegent design. justerbar temperatur og 6V batteri med en levetid på ca. 7 år.

Send til en kollega

0.093