23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Populær universal-puds fra danske Alfix

Endnu én af de dygtige danske murermestre foretrækker den populære hæfte- og tyndpuds fra Alfix. Til facader udendørs og vægge indendørs.

Murermester Michael Thomsen (MT BYG i Kolding) er selvstændig og beskæftiger i dag 8 medarbejdere. Vi har spurgt ham om hans oplevelse af arbejdet med all-round pudsproduktet Alfix DuraPuds 710, som nu gennem 10 år har gjort sit solide indtog på byggepladser i hele landet. 

Hvordan vil du beskrive arbejdet med DuraPuds 710?

”710´eren er et rigtig godt universal-produkt for os - let at arbejde med. Vi bruger det til mange forskellige pudsopgaver både ude og inde, og det er positivt, at vi får mange anvendelsesmuligheder samlet i blot ét produkt. Jeg vil fremhæve 2 ting ved produktet som er særligt vigtige:

1. Strukturen i DuraPuds 710 er lige tilpas. Hverken for fin eller for grov – det betyder meget for vores kunder. Der findes andre kendte pudsprodukter i markedet, hvor strukturen simpelthen bliver for grov.

2. Prisen er også fornuftig på 710”. 

 Går du efter at anvende danske materialer, eller betyder det ikke så meget?

 ”Jo, det har absolut en betydning. Jeg tænker, at når produktet er dansk og dansk produceret, så er der taget højde for klimaet her i landet ift. luftfugtighed og forskel mellem varme og kulde i sæsonerne. Derfor er det min vurdering, at danske produkter fungerer og har en lang holdbarhed. At Alfix så er en lokal Kolding virksomhed gør bare, at jeg får endnu mere lyst til at købe netop Alfix produkterne”.

I Team Alfix i Kolding er vi yderst taknemmelige for de positive vendinger fra en hverdags-ekspert. Salgsudviklingen i Alfix pudssortimentet (herunder DuraPuds 710) har overgået alle forventninger, og væksten fortsætter. 

Læs mere om Alfix DuraPuds 710 her:  DuraPuds 710

Hele DuraPuds og DuraDec (facademaling) sortimentet: DuraPuds og DuraDec

 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.078