23948sdkhjf

Effektiv og elektronisk udlevering af arbejdstøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

DFD TRACE er et samlet koncept for effektiv udlevering af arbejdstøj. En chip i alle tøjdele sikrer en høj sporbarhed og gennemsigtighed i det reelle tøjforbrug.

Uanset om du har en lille start-up-virksomhed eller en stor produktion med flerholdsskift, ved vi, at det er vigtigt, at der er styr på den beklædning, medarbejderne har på.

DFD understøtter alle grene af industrien, og dine behov er udgangspunktet for løsningen. Du får beklædning, hårnet, sko og anden relevant beklædning i en totalløsning, der også tager højde for en hygiejnisk udlevering og aflevering.

Konceptet DFD Trace består af tre løsninger for udlevering af arbejdstøj:

  1. TEXI-skabene, der er en simpel og fleksibel løsning. Skabene åbner kun med et dedikeret Id-kort, og det sikrer en høj sporbarhed på hver enkel tøjdel.
  2. TERMINAL-løsningen, der er en fleksibel og basal plu-and-play-løsning, som består af en skærm og scanner, der er nemt at placere i et omklædningsrum
  3. TEXMATIC-automat, der er en fuldautomatisk løsning, som kan udlevere tøj til mange inden for en snæver tidsramme.

Du kan dykke mere ned i DFD TRACE-løsningerne her.

Fokus på hygiejne og økonomi
Det er både økonomiske og hygiejniske gevinster med en løsning fra DFD Trace. Gennem chippen i tøjet er det muligt at følge tøjforbruget og hele tiden have overblikket over den fulde beholdning. Dette overblik er med til at sikre en stabil forsyning og cirkulation af den samlede beholdning af tøj. I sidste ende påvirker det totaløkonomien positivt.

Også hygiejnen bliver nemmere at styre, når tøjet bliver opbevaret i aflåste skabe med sporbar adgang.

Udlevering af arbejdstøj kan ske præcis der, hvor medarbejderne skal bruge det. Du kan altid få et komplet overblik over forbruget på den digitale platform Mit DFD. Herfra kan du nemt og enkelt administrere din løsning.

Opsummeret betyder det for dig....

  • Mindre administration og mindre svind gennem høj sporbarhed – du kan altid se, hvor dine tekstiler er.
  • Optimal beholdning med økonomisk besparelse og optimal hygiejnesikring.
  • Dokumentation for korrekt tøjskift.
  • Øget omsætning af tekstiler og hurtig oprettelse af medarbejdere og vikarer med automatisk bestilling af rette beklædning.

Totalløsning på arbejdstøj målrettet fødevareindustrien
Med afsæt i branchestandarderne for fødevareindustrien får du en totalløsning på beklædning, der sikrer din fødevarekvalitet og sikkerheden i produktionen.  Kompetent og branchespecifik rådgivning inden for valg af beklædning, herunder ressourcestyring og logistik, giver dig sikkerhed for, at alle hygiejnekrav bliver opfyldt.

Vil du have opdateret din løsning på udlevering af arbejdstøj på? Få fat i din specialist her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.109