23948sdkhjf

Kan fleksibilitet stables?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Behovet for fleksibel kontorplads er større end nogensinde før. Det mærker man hos Expandia, som er frontløber i udviklingen af midlertidige kontormoduler, der kan stables i flere etager.

En uforudsigelig tid kalder på maksimal fleksibilitet. Det har været virkeligheden hos mange virksomheder siden foråret 2020, hvor coronavirus kom til Danmark. Modulleverandøren Expandia tilbyder midlertidige kontorlokaler, som kan hjælpe både små og store virksomheder med at tilpasse sig de nye forhold. 
Kontormodulet K2000 giver ikke kun flere kvadratmeter, men også et indeklima i særklasse.

MULIGHED FOR AT SKALERE OP OG NED

Det moderne kontormodul kan sammenbygges til alle tænkelige størrelser. Enten som flere små rum eller et helt åbent kontorlandskab. Og lige nu oplever Expandia en stadigt stigende interesse for midlertidige, flytbare kontormoduler på kortidsleje.

– Vores kunder har mere end nogensinde brug for øget fleksibilitet. Nogle vækster hurtigt og har behov for mere plads. Andre ønsker færre kvadratmeter i takt med, at flere medarbejdere arbejder hjemmefra, siger Torben Færch, administrerende direktør hos Expandia i Danmark.

– Her er en modulløsning genial. I løbet af ganske få uger kan vi etablere nye kontorer, hvor man både kan skalere op og ned. Vores moduler leveres færdigindrettede og klar til brug. Det gør det hurtigt, enkelt og økonomisk at komme på plads. Og der er ingen nedre grænse for længden af lejeperioden, fortsætter Torben Færch.

1.000+ KVADRATMETER I FREDERIKSSUND

Expandia har blandt andet leveret 40 kontormoduler med et samlet areal på mere end 1.000 kvadratmeter til biotek-virksomheden Croda Denmark A/S i Frederikssund. Modulerne blev bygget op i to etager forbundet med en mellemgang og monteret med Vivix-facadeplader, som passer til de eksisterende bygninger.

REGN PRISEN PÅ FÅ SEKUNDER

Men hvad vil kontormodulerne koste mig? Det er typisk det første spørgsmål, som interesserede lejere stiller sig selv. Svaret kan du få på et par sekunder med Expandias online prisberegner. Alt, det kræver, er din mobiltelefon eller computer og et enkelt klik.

– Vi lancerede prisberegneren sidste sommer, og mange har været forbi for at tjekke prisen og få en plantegning. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde antallet af kvadratmeter eller kontorpladser, der er brug for. Det er helt uforpligtende. Og ønsker du en udvidet plan- og facadetegning, kan man få det tilsendt på mail på få sekunder, forklarer Torben Færch.

Prøv prisberegneren her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Send til en kollega

0.141