23948sdkhjf

Håndholdt computer - Trimble TSC5 controller

| Medlemsnyhed | Indrykket af SITECH Danmark A/S

Trimble TSC5 controlleren er en robust, håndholdt computer til håndtering af opgaver der kræver GNSS forbindelse eller totalstationer

Med Trimble® TSC5-håndholdte controller fåes en kvalitetsløsning som både er robust og i letvægtsklassen til brug ude i marken. Den er bygget til praktiske, daglige opgaver og kombinerer høj ydeevne og pålidelighed, så opgaverne kan udføres effektivt og præcist.

Trimble® TSC5 er lillebror til TSC7 - dog kun på størrelsen. Trimble TSC5 er den seneste nye controller fra Trimble, der med sin brugervenlighed såvel som troværdighed giver alle på byggepladsen mulighed for at udføre opmålings- og afsætningsarbejdet effektivt og præcist - hver gang.

TSC5-controlleren er en værdiful og pålidelig løsning, som landmålere kan regne med til indsamling af data hele dagen, hver eneste dag.  Den imødekommer et udfordrende miljø og fungerer som forventet under barske forhold.

TSC5 er en Android-baseret controller med en 5" touchskærm og tilknyttet tastatur, der kan betjenes selv med handsker på. Hårdfør og dog letvægtsmodel med batterier, der klarer en hel dags arbejde i marken og sikrer at arbejdet kan gøres hurtigt og effektivt i alt slags vejr.

Som en del af Trimble Connected Site® leveres TSC5 som standard med integreret Wi-Fi®, Bluetooth og  mobilfunktion for øjeblikkelig netværksadgang.


► TSC5 opretter trådløs forbindelse til internettet for at modtage GNSS-korrektioner
► Alle involverede parter i projektet holdes opdaterede ved hjælp at trådløs overførsel af design- og måledata.

Dette øger produktiviteten markant og reducerer omkostningerne


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SITECH Danmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
SITECH Danmark A/S

Send til en kollega

0.109