23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Geberit lancerer to nye badeværelsesserier

I to helt nye komplette badeværelsesserier, iCon & Renova, viser Geberit, hvordan 150 års knowhow og den nyeste innovation kan kombineres.

I to helt nye komplette badeværelsesserier med både møbler og sanitet viser Geberit, hvordan 150 års knowhow og den nyeste innovation kan kombineres. 'iCon' og 'Renova' lanceres 1. april, og er de syvende i serien af komplette badeværelsesserier fra Geberit.

Bare ét år efter Geberit trådte ind på markedet for badeværelsesmøbler med fem komplette møbelserier er den markedsledende sanitetsproducent nu klar med yderligere to komplette badeværelsesserier. De to nye serier med både møbler og sanitet skal rykke barriereren for, hvad der kan lade sig gøre inden for simple installationsløsninger og pladsoptimering. Geberit Icon og Geberit Renova er tilgængelige for installatører fra 1. april 2021.

Geberit iCon
I den nye Geberit iCon-serie er innovationer for de tekniske løsninger i højsædet. Monteringen er gjort lettere end nogensinde før,  skylleevenen er forbedret og kompakte afløbsløsninger giver endnu mere plads til opbevaring i skufferne. 

Toiletmontering med én hånd 
Geberit iCon toilettet har samme Easy Fast Fixing (EFF3) system som det populære, væghængte Geberit ONE toilet, der blev lanceret sidste år. Easy Fast Fizing-systemet er blevet populært blandt installatører, da det med sine simple løsninger kan installeres af én installatør. Installationen kan foretages med den ene hånd, mens den anden understøtter toilettet. Når skålen først er installeret kan sædet let justeres op og ned i højden. Brættet på det nye iCon toilet kan desuden klikkes af og på, ligesom på Geberit ONE - en feature, der er blevet meget populær hos slutbrugerne på grund af en markant øget rengøringsvenlighed.

Rimfree® skylle-teknik og pladsbesparende design
Geberit iCon-toilettet er naturligvis også uden skyllekant, Rimfree®, hvilket også højner hygiejnestandarden på toilettet. Toilettets hydraulik er nu styret 100 procent af Geberits nyudviklede flush guide. Den sikrer sikrer bedre styring af skylningen og en mere kraftfuld og præcis fordeling af vandet i toilettets skål.  Afløbet til den nye iCon håndvask er udviklet med et pladsbesparende design, der giver 30 procent mere plads i skuffen under vasken. Det kan lade sig gøre takket være et helt nyt, innovativt dræningssystem, hvor der ikke længere er behov for en selvstændig fordybning til vandlåsen. Det giver mere plads i skuffens midte.
 
Geberit Renova
Geberit Renova badeværelsesserien indeholder både badeværelsesmøbler, håndvaske og toiletter. Sortimentet tæller hele fire forskellige linjer, der er specialiserede i hvert deres område af badeværelsesplanlægningen. Det skal gøre planlægningsarbejdet markant lettere, da alle elementer til hver badeværelsestype kan findes ét sted.
 
Til renoveringsprojektet
Geberit Renovas håndvaske, toiletter og urinaler kommer i et klassisk design og er lavet af keramik i høj kvalitet, der sikrer en lang levetid. Denne linje er oplagt til renoveringsprojekter af både offentlige og semi-offentlige badeværelser, hvor toilet og håndvask trænger til en opgradering. 

Til private boliger og boligforeninger
Geberit Renova Plan er særligt velegnet til private boliger og boligforeninger, hvor serien altid vil passe ind - uanset størrelsen på badeværelset. Renova Plan-møblerne kommer nemlig i mange forskellige størrelser, hvilket betyder, at linjen kan tilpasses både gæstetoiletter, familiebadeværelser og alt ind i mellem. 

Alle møbler leveres med integrerede håndtag og skuffer eller døre med 'soft closing'. Overfladen på møblerne er desuden designet til at kunne modstå fugt. Det sikrer, at badeværelsesmøblerne holder sig pæne i mange år. 

Til det lille badeværelse
Med et toilet der kun er 49 centimeter dybt og kompakte håndvaske og møbler i forskellige størrelser passer Geberit Renova Compact-linjen perfekt til det lille badeværelse, hvor hver en centimeter tæller - også de skæve hjørner.  Alle møblerne kommer i et tidløst design og med runde kanter, der giver et blødt look til det lille badeværelse. Håndvasken kan både leveres med og uden møbel alt efter plads og ønsker til rummet. 
 
Til plejesegmentet
Geberit Renova Comfort-linjen har fokus på øget komfort og brugervenlighed. Produkterne passer ind uanset om det er på badeværelset i et privat hjem, på et hospital eller på et plejehjem. Linjen har praktiske detaljer såsom let tilgængelige badeværlesesmøbler, højdejusterbar skammel i matchende design og en håndvask, hvor der er plads til en kørestol. 
 
Flere billeder kan ses her

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.125