23948sdkhjf

Milwaukee Blitz kampagne hos værktøjsleverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

I uge 18 sætter vi hos Dorch & Danola gang i en attraktiv Milwaukee kampagne. Den går under navnet Milwaukee Blitz og byder på gode tilbud, konkurrencer, online demoer og gaver til kunderne.

På mandag den 3. maj 2021 kl. 8.00 sætter vi hos Dorch & Danola gang i vores Milwaukee Blitz kampagne, der løber frem til søndag den 9. maj 2021 kl. 23.59. Kampagnen byder på masser af gode tilbud på et stort udvalg af Milwaukee M12™ maskiner, Milwaukee M18™ maskiner og en masse forskelligt Milwaukee tilbehør.

Går du på jagt på M12™ kampagnesiden på vores hjemmeside, vil du finde kraftige og kompakte maskiner som for eksempel slagboremaskiner, slagskruemaskiner, polermaskiner, båndsave, stiksave, bajonetsave, borehammere og batterier. Bevæger du dig ind på M18™ kampagnesiden, støder du på bore- og skruemaskiner, rundsave, kap-/gerringssave, vinkelslibere, støvsugere, batterier, ladere og meget mere. Men også tilbehør som bitssæt, arbejdslamper, sikkerhedsbriller og værktøjstasker er at finde på kampagnesiderne.

Køb mere og få mere
Udover gode tilbud på Milwaukee maskiner og tilbehør byder Blitz kampagnen på gaver til kunderne. Jo mere du køber, jo mere får du. Hvis du køber for 2.000 kroner (inklusiv moms), får du et gratis Milwaukee STUD oplukkersæt med oplukker og målebånd med. Hvis du køber for 6.000 kroner (inklusiv moms), får du et Milwaukee M18 B4 batteri og et Milwaukee M12 B2 batteri med kvit og frit. Og hvis du køber for 12.000 kroner (inklusiv moms), får du en gratis Milwaukee M12-18 JSSP-0 Bluetooth arbejdshøjttaler med.

Hvis du har besluttet dig for at gøre brug af nogle af tilbuddene i Blitz kampagnen, er der god grund til at være hurtig på aftrækkeren. De fem første, der køber for 35.000 kroner (inklusiv moms), får et gratis Milwaukee paddle board med i købet.

Milwaukee maskiner med op til 40 % længere levetid
En af Milwaukees største missioner er at producere stærkt kvalitetsværktøj til professionelle håndværkere. Her kommer deres Redlithium-ion™ batterier ind i billedet.

Milwaukee Redlithium-ion™ batterierne har op til 40 % længere levetid og 20 % mere kraft end andre lithium-ion batterier. Selv under ekstremt kolde arbejdsforhold – faktisk helt ned til -20°C – leverer Milwaukees batterier en suveræn ydelse. Det samme gælder under ekstremt varme arbejdsforhold, hvor batterierne er 20 % køligere end andre lithium-ion batterier. Batterierne er desuden uden hukommelseseffekt, som betyder, at de har længere driftstid.

Besøg os i vores butik på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense SØ, eller find Milwaukee Blitz kampagnen på vores website her.

Kampagnen kører fra den 3. maj 2021 kl. 8.00 til den 9. maj 2021 kl. 23.59. Der er et begrænset antal af nogle af kampagnevarerne. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer. Du kan allerede nu se tilbudsvarerne på kampagnesiderne, men priserne ændres først mandag den 3. maj kl. 8.00.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.094