23948sdkhjf

Flow to the future

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

Se de nyeste innovationer fra GF Piping Systems i vores underholdende og informative online event. Sendes den 29. april - fra Schaffhausen, Schweiz til hvor du end er. Deltagere har også mulighed for at vinde spændende præmier.

Lær om den seneste udvikling inden for vandbehandlingsindustrien, og lær de nyeste innovationer fra GF Piping Systems at kende.

Lyt til paneldiskussioner og tal med vores eksperter. Stil dine spørgsmål, og få dem besvaret på stedet. Gå ikke glip af den inspirerende hovedtaler Regina Halmich, den tidligere verdensmester i boksning fra Tyskland.
Besøg os den 29. april på vores online campus og flyd med ind i fremtiden til en spændende virtuel-live begivenhed.

Den nye Butterflyventil 565
Dit bedste valg til optimering af rørsystemer. Butterflyventil 565 er bygget til vandanvendelser og en bred vifte af andre applikationer. Denne nye generation har en betydeligt lavere startomkostning og sparer endnu mere. Takket være den lavere statiske vægt kræver den nye ventil mindre energi til både drift og transport.
Installation af butterflyventil 565 er hurtig og nem. Den ekstremt høje holdbarhed gør den næsten vedligeholdelsesfri i sin lange levetid.

Procesautomation
Vi bruger vores know-how og erfaring med den komplette kontrolsløjfe til at løse hele vores kundes procesudfordring. Vi hjælper med design, valg af komponenter til procesautomationssystemer - vi gør procesautomation let!

Vandbehandling
Vand er vigtig - vand forbinder: Forbedring af vandkvaliteten for at reducere dets indvirkning på processer og miljø er altid en udfordring. GF Piping Systems møder udfordringerne med et omfattende system af rør, fittings, ventiler, den ideelle samlingsteknologi og et optimalt tilpasset udvalg af komponenter til automatiseringsteknologi.

Derfor skal du deltage:
Live & digital
Denne nye oplevelse kombinerer fordelene ved en virtuel online begivenhed, samtidig med at følelsen af en fysisk live begivenhed bevares.
Interaktiv
Udforsk GF Piping System Campus og tal direkte med vores dedikerede eksperter.
Bæredygtig
Spar tid, penge og CO2 ved at deltage online fra hele verden.

Tilmeld dig direkte her.
Deltagerne i eventen er også med i lodtrækningen om 5 stk. iPad, 10 stk. boksehandsker som er signeret af Regina Halmich og 100 stk. boksehandske nøgleringe.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Regina HalmichAgendaSandra SchillerJoost GeginatRingen er fri

Send til en kollega

0.093