23948sdkhjf

Tvis køkkener søger nye forhandlere

| Medlemsnyhed | Indrykket af TCM Group A/S

Tvis Køkkener er et brand og en kæde i stærk vækst. Vil du med på holdet som ny forhandler? Drømmer du om at blive selvstændig, med et kvalitetsmæssigt stærkt dansk designbrand i ryggen, så har du nu muligheden.

Vil du med på Tvis-holdet?

Tvis Køkkeners vækst kan vi blandt andet kan takke vores forhandlere for. Derfor er vi på udkig efter nye Tvis-forhandlere til at åbne nye Tvis-butikker. Drømmer du om at blive selvstændig, og brænder du for godt design og dansk kvalitet, har du muligheden for at drive din egen køkkenbutik.

Vi tilbyder et godt og gennemprøvet koncept med køkken-, bad- og garderobeløsninger i høj kvalitet, alt sammen fra egen fabrik i Tvis. Konceptet er gennemprøvet gennem vores 65 års erfaring som dansk køkkenproducent. Tvis Køkkener tilbyder markedets bredeste og stærkeste sortiment samt branchens bedste logistikløsning. 

Vi kan hjælpe dig med at komme i gang. Vi kan evt. finde egnet butikslokale, og vi støtter dig gennem hele dit forløb som forhandler med hjælp til etablering af udstilling, produkt- og salgstræning, markedsføring og on-going tiltag for at optimere din butik og dit salg.

Vi forventer, at du har kendskab til køkkenbranchen og den økonomiske ballast til den investering, det kræver for at komme i gang.  Kendskab til at drive egen virksomhed ses som en klar fordel, men er du ny som selvstændig, har vi et bredt bagland, der vil støtte dig hele vejen.

Læs mere om vores koncept og livet som Tvis-forhandler her: https://tvis.com/job/bliv-forhandler

For uddybende information og ansøgning, henvendelse til:
Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk, tlf. +45 2074 6316

Medlemsnyhed

Indrykket af
TCM Group A/S

Skautrupvej 16-24b, Tvis
7500 Holstebro
Danmark
TCM Group A/S

Send til en kollega

0.094