23948sdkhjf

AXOR får ny hjemmeside på dansk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Det bliver nu lettere at finde information om og inspiration fra AXOR. Med den nye danske version bliver det let at finde danske vejledende priser og landetilpasset indhold online.

Information og inspirerende indhold

Ud over detaljeret produktinformation om det brede designsortiment byder den nye hjemmeside også på inspiration fra referencer i hele verden, hvor mange hoteller og boliger har valgt AXOR-produkter til badeværelse og køkken. Armaturerne og bruserne, der er skabt af velkendte designere som Philippe Starck, Antonio Citterio og Jean-Marie Massaud, kan opfylde ønsker til mange forskellige stilarter, overfladefarver og specialløsninger – det demonstrerer de meget forskellige referencer på fineste vis. Den nye side findes på www.axor-design.com/dk.

Du kan også læse om, hvor designerne har fundet inspiration til deres AXOR-kollektioner, downloade brochurer og prisliste, samt følge med i hvilke aktuelle messer, AXOR kan findes på. Endelig er det muligt at tilmelde sig AXORs nyhedsbrev, så du får besked som en af de første, når der lanceres nye luksusprodukter til bad og køkken.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Send til en kollega

0.109