23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tak, HåndværkerHelte!

Brødrene Dahl taget på roadshow for at sige tak til de HåndværkerHelte, som i en svær tid, holder Danmark i gang.

HåndværkerHeltene er alle jer som har holdt Danmark i gang og sikret, at vi alle har kunnet holde varmen, vaske hænder og på anden vis holdt vitale dele af det danske samfund i gang. ”Nogle gange glemmer Hr. & Fru Danmark, hvad det vil betyde, hvis varmen er gået, vandet ikke løber, når hanen åbnes og kloakken er stoppet”, udtaler Marketingchef Sinne Kold.

På Roadshowet, som lægger vejen forbi Brødrene Dahl butikker i hele landet, er der mulighed for at få en take away frokost, samt at vinde flotte præmier. Hele roadshowet kører under navnet: ”Tak til HåndværkerHeltene” og er en del af den samlede hyldest til håndværkerne, som Brødrene Dahl startede op i marts. Sinne Kold, Marketingchef fortæller: ”Hos Brødrene Dahl er vi kæmpe store fans af håndværkerne. Uden dem ville Danmark simpelthen ikke fungere – og det kan vi særligt se her under Corona. Derfor snakker vi om HåndværkerHelte – det er jo menneskelige superhelte vi snakker om her, og vi synes at de fortjener anerkendelse og ros for deres store indsats.”

Brødrene Dahls roadshow foregår udendørs lige ude foran butikkerne, og der er fokus på begrænset smitterisiko med bl.a. masser af håndsprit og afstand. Der bliver løbende tilføjet nye butikker til roadshowplanen, som kan ses på bd.dk/roadshow

 

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

SK
Sinne Kold
Marketingchef
+45 30596837 sinkol@bd.dk

Send til en kollega

0.047