23948sdkhjf

Contec Coating – et super alternativ til maling på vægge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

At få beton ind i indretningen er en moderne løsning, der trækker inspiration fra New Yorker indretningsstilen, der kredser om det rå, upolerede, industrielle og rustikke.

Har du også set beton i en masse forskellige afskygninger i diverse boligmagasiner? Om det er som bordplade, gulv eller til væggen, så er beton blevet et populært materiale til at komplimentere den nordiske indretning på en rustik måde, med masser af detaljer og elegance.

Med Contec Coating kan man skabe en betonoverflade på stort set alle overflader, og er derfor også et perfekt alternativ til maling på vægge. Det kan påføres ens eksisterende løsning, og være med til at forny hele rummet. 

 

Så hvad kan du egentlig med Contec Coating til væggen?

Contec Coating er et pulverprodukt baseret på højstyrkebeton, der kun skal tilsættes vand, og så er det klar til brug. Det færdige udtryk afhænger i høj grad af hvilket redskab man vælger til påføring.

Da man blot skal tilsætte vand, kan man selv justere hvilken konsistens coatingen skal have, når man påfører det, så det passer til det redskab, man gerne vil anvende.

Om det er en lidt tykkere konsistens til spartel og glittebræt eller en mere flydende konsistens (lig traditionel maling) til malerrulle eller murersvamp er altså op til den enkelte. Det vil sige at der er rig mulighed for at skabe netop det udtryk man ønsker – om det skal være et med ”flammet” look med masser af spil i farven, eller et mere roligt udtryk er altså op til den enkelte.

 

Et produkt til både private og professionelle

Vores produkt er simpelt at anvende, men erfaring og et godt håndelag er med til at sikre, at man rammer præcis det udtryk man ønsker. Derfor er vi hele tiden i dialog med professionelle udførere, som har øje for detaljen, og som er klar på at have Contec Coating som en del af deres sortiment.  Herved kan vi også i sammenspil med vores samarbejdspartnere tilbyde Contec Coating til større vægarealer, hvor der er specifikke ønsker til det færdige udtryk. 

 

Sæt lidt kulør på væggen

Fik vi sagt, at det også er muligt at indfarve vores coating? 

Flere og flere bruger farve på væggen som en måde at forny og skabe personlighed i rummet. Derfortilbyder vi også specialfarver ved større projekter.

Idet vi både har en hvid og en grå coating i vores standardsortiment, kan disse begge være base for den farve man ønsker. Med den hvide som base får man en mere klar farve, hvor man med den grå som base, kan gå ind og skabe en mere støvet farvetone. Har vi vakt din interesse så du vil høre mere?
Så hiv fat i os og lad os tage en snak.

- og det både hvis du er på udkig efter en løsning med Contec Coating, eller hvis du er interesseret i at blive samarbejdspartner

 

Tlf: 88 77 06 77

Mail: coating@contecgroup.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Beton i indretningen - Contec Coating skaber moderne betonoverflader på væggenBeton i indretningen - Contec Coating skaber moderne betonoverflader på væggenBeton i indretningen - Contec Coating skaber moderne betonoverflader på væggenBeton i indretningen - Contec Coating skaber moderne betonoverflader på væggenBeton i indretningen - Contec Coating skaber moderne betonoverflader på væggenBeton i indretningen - Contec Coating skaber moderne betonoverflader på væggenBeton i indretningen - Contec Coating skaber moderne betonoverflader på væggen

Send til en kollega

0.109