23948sdkhjf

20 skulpturer renset rene i Odder Kommune

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

For at passe på kunsten har Odder Kommune fået en lang række udendørs skulpturer afrenset for smuds og alger og beskyttet med imprægnering.

FÅ ET TILBUD PÅ FJERNELSE AF ALGER OG GRAFFITI – KONTAKT ALL REMOVE

Når kunsten flytter udendørs, er det ikke uden omkostninger. Alger, smuds og forurening fra trafikken fragtes med vinden og sætter sig på værkerne. Det gør dem ikke alene uskønne, men kan også ødelægge overfladerne.

Udsatte kunstværker
Netop det var ved at ske med en lang række buster, statuer og figurer rundt omkring i Aarhus og omegn. Derfor satte Odder Kommune All Remove på opgaven med at afrense skulpturerne og beskytte dem med en usynlig imprægnering.

SE FLERE REFERENCER

Blid behandling
I All Remove har vi mange års erfaring med vedligeholdelse af monumenter blandt andet grundet et tæt samarbejde med København Kommunes Byrumskontor. Derfra ved vi, at afrensning af den slags overflader er en kunst i sig selv.

Det var også tilfældet i Odder Kommune. Visse af skulpturerne er i ”blød” sandsten, marmor- og granitoverflader der kræver blide og tidskrævende behandlinger ofte udelukkende med rent vand. Resultatet er dog indsatsen værd, og takket være vores Faceal Oleo HD-imprægnering vil kunsten fremover nemmere afsky forurening fra luften. 

FÅ ET TILBUD PÅ FJERNELSE AF ALGER OG GRAFFITI – KONTAKT ALL REMOVE 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093