23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KH Maskinfabrik udvikler holder til elbils opladere

Med ny standerholder til elbils-opladere ønsker KH Maskinfabrik at forskønne gadebilledet og parkeringsarealer ved at pakke de nuværende elbils-ladeløsninger ind i et slidstærkt og mere stilrent udtryk.

KH Maskinfabrik fra Bornholm har udviklet en løsning til elbils-ladestandere i sort pulverlakeret stål, som både er vejrbestandig og beskytter ladestanderne mod påkørsel. Samtidig har KH Maskinfabrik lagt vægt på et stilrent udtryk, som ikke ”larmer” i gadebilledet.

”Vi har udviklet denne stander, da vi ser et potentielt marked, hvor der kommer flere og flere ladestandere, og hvor der vil opstå et behov og en øget efterspørgsel efter solide standere og indpakninger til elladerne”, vurderer Claus Duevang, direktør hos KH Maskinfabrik.

Den nye løsning er både til private og erhverv herunder boligselskaber, virksomheder og offentlige parkeringsområder. Løsningen sælges allerede som et ad-on til kunderne hos Bornholms største bilhus, Bilhuset Elmer, og KH Maskinfabrik er ligeledes i dialog med Bornholms Regionskommune og øens lokale boligselskaber.

Men ambitionerne rækker ud over Bornholm. Ifølge Claus Duevang har KH Maskinfabrik mulighed for at producere til hele landet, hvis efterspørgslen er der.

For mere information
Claus Duevang, KH Maskinfabrik, mobil 30 30 90 75.

 

KH Maskinfabrik
Kaj Mogensens Vej 4
3700 Rønne
Bornholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36068280

Kontaktperson

CD
Claus Duevang
cd@khmaskin.dk

Send til en kollega

0.094