23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny sekretariatsleder i buildingSMART Danmark

Den 6. april tiltræder Mie Bjerre Wester som sekretariatsleder for buildingSMART Danmark.

buildingSMART Denmark, som er en del af Molio, har til formål at ruste dansk byggeri til en digital fremtid og styrke både konkurrenceevnen og samarbejde i branchen. Netop øget samarbejde bliver et fokusområde for Mie:  

- Jeg ser frem til opgaven med at samle branchen om fælles standarder som en af nøglerne til et mere effektivt og bæredygtigt byggeri, siger den tiltrædende sekretariatsleder.

- Vi ser frem til et samarbejde, hvor Mies erfaring i byggeriet med bl.a. at bygge netværk, bliver afgørende i implementering af fælles standarder for digitalt byggeri i Danmark, fortæller Ole Berrard, digitaliseringschef, Molio.

Mie er uddannet cand.soc. i forvaltning og performance design, som hun er suppleret med en diplomuddannelse i ledelse, en procesfaciliteringsuddannelse og en halv MBA i forretningsudvikling.

Mie har arbejdet med innovation og bæredygtighed i byggeriet igennem de sidste 10 år. Senest hos DBI, hvor hun har stået i spidsen for deres nye strategiområde for bæredygtigt byggeri.

Inden DBI var Mie souschef for projektafdelingen på DAC, hvor hun bl.a. har opbygget forskellige netværk og projekter, som involverer aktører fra hele byggeriets værdikæde.

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

NA
Nicoline Ahlquist
Kommunikationsspecialist
na@molio.dk

Send til en kollega

0.063