23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2-timers advisering på paller og gods til privatmodtagere

En ny og forbedret adviseringsproces er blot ét ud af mange initiativer for 2021, som skal bidrage til verdensklasse kundeoplevelser. Sådan lyder ordene fra Søren Vase, CCO for PostNord Logistics.

En af de vigtigste hjørnesten i PostNord Logistics er evnen til hele tiden at skabe verdensklasse kundeoplevelser. Hvad der skaber verdensklasse kundeoplevelser, kan være meget individuelt og derfor gør vi en dyd ud af hele tiden at forstå vores kunders behov, den digitale udvikling samt udviklingen på markedet. På baggrund heraf sikrer vi optimal videreudvikling af eksisterende services og udvikling af nye værktøjer, der matcher kundernes behov og som bidrager til en kontinuerlig verdensklasse kundeoplevelse med PostNord Logistics.

2-timers advisering over SMS

Som et led i denne strategi har vi netop lanceret et nyt to-timers interval i vores adviserings flow til privatmodtagerne. Helt lavpraktisk betyder det, at din privatmodtager får en sms inden kl. 9.00 på leveringsdagen med adviseringen om det 2-timers interval dine paller eller gods forventes at blive leveret.

- Vores klare ambition i PostNord Logistics er at give kunderne den absolut bedste oplevelse med vores services. I 2020 indfriede vi flere skidt i at nå denne ambition, og den dedikerede indsats forsætter naturligvis i 2021. For at skabe verdensklasse kundeoplevelser er det helt essentielt for os altid at være let tilgængelige, og være i stand til at møde kunden på det rette tidspunkt med den rette information. Med vores 2-timer advisering, på paller- og gods, skal privatmodtagerne ikke længere stå standby i hjemmet. Vi sikrer løbende information om leveringstidspunktet, hvilket bidrager positivt til ambitionen om at skabe verdensklasse kundeoplevelser, siger Søren Vase - CCO for PostNord Logistics

Du kan læse mere om vores palle og godsservices her

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Daniela Kjær
Head of marketing & communication
+45 52289998 daniela.kjaer@postnord.com

Send til en kollega

0.063