23948sdkhjf

De bedste toiletfaciliteter til din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er ingen hemmelighed at der bør være toiletfaciliteter på alle kontorer og i alle virksomheder. Dette er både af hensyn til jeres medarbejdere, men også de kunder som kommer ind i bygningen.

Når det kommer til hvordan jeres toiletfaciliteter ser ud, er det langtfra ligegyldigt. Dette skyldes at rene og organiseret toiletter, vil give både jeres kunder og medarbejdere et bedre syn på virksomheden. Det er ofte de små ting som tæller. Ønsker du at finde ud af hvordan du kan forbedre din virksomheds toiletter, kan du med fordel læse med herunder. 

Overvej om det er nødvendigt med brusekabiner
Det første du bør overveje, er om det kunne være en ide at få installeret nogen brusekabiner i jeres kontorbygning. Dette kan måske lyde mærkeligt, men det kan faktisk være rart for mange medarbejdere at have muligheden for at møde tidligt og tage et bad. Dette er især hvis de fx har cyklet eller er løbet på arbejde.

At få installeret nogle brusekabiner, behøver langtfra heller være svært eller dyrt. Her kan du nemlig finde speciallavede brusekabiner, som bliver lavet til lige netop at matche din virksomheds behov. Husk at det ofte er en god ide at lave brusekabinerne i separate rum, for at give dine medarbejdere mest muligt privatliv.

Sørg for at holde toiletterne pæne og rene
Det næste som måske er det absolut vigtigste når det kommer til at forbedre virksomhedens toiletfaciliteter, er at I holder toiletterne rene og pæne. Dette er ikke altid nemt, idet både du og dine medarbejdere ofte har bedre ting at lave end at rense toiletter.

Af lige netop denne grund kan det være en god ide at lave en fast aftale med en rengøringsdame, således at I sikrer at jeres toiletter altid står knivskarpt.

Husk at stille de nødvendige produkter til rådighed på toiletterne
Det sidste du med fordel også kan overveje, er at hvilke produkter du stiller på toiletterne. Her kan du blandt andet tænke over at vælge en god håndsæbe, samt toiletpapir af hæng kvalitet. Dette er uden tvivl også noget som kan gøre en forskel for folks oplevelse af jeres toiletter.

Yderligere kan du på kvinde-toilettet også overveje at stille andre produkter såsom bind til rådighed. Dette er ofte ikke noget der vil blive gjort brug af, men i tilfældet af at uheldet er ude, er det uden tvivl en gestus som der vil blive sat pris på.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.095