23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lad HBN Enterprise om montage af porebeton

Hos HBN Enterprise har vi den seneste tid kunne mærke, hvordan interessen bare stiger og stiger, for at bygge med porebeton. Vi monterede sidste år i omegnen af 1.000 m2 porebeton om ugen. Dette forventer vi bestemt at overgå i indeværende år.

Hos HBN Enterprise benytter vi naturligvis kun materialer af bedste kvalitet. Derfor benytter vi os af Bauroc porebeton. De er Nordeuropas største producent af porebeton og fremstiller betonen på en yderst miljøvenlig måde. Alle råmaterialerne kommer nemlig fra fabrikkens nærområde og de færdige porebeton-plader og blokke fragtes til Danmark med skib. Dette sikrer det mindst mulige aftryk på miljøet hele vejen fra, når råmaterialerne udvindes, til at de færdige produkter ender på din byggeplads og som en del af dit byggeri.

Det har da også ført til, at Baurocs porebeton nu er M1 certificeret. Dette er i den grad en blåstempling af den høje kvalitet der går igen i alle deres produkter.

HBN Enterprise – din professionelle samarbejdspartner

Der er en lang række årsager til at vi benytter os af netop Bauroc porebeton. Først og fremmest giver porebetonen et sundt indeklima i det færdige byggeri. Samtidig er det naturligvis flamme- og brandhæmmende. Desuden er blokkene varmeisolerende samt støjdæmpende, hvilket går godt i spænd med et hvert byggeri.

Vi har hos HBN Enterprise nøje udvalgt og sammensat vores sjak af dygtige håndværkere. Dermed kan du som bygherre trygt stole på, at byggeriet skrider planmæssigt frem samt at det færdige resultat, naturligvis sidder lige i skabet.

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om et muligt samarbejde om dit næste byggeri. Vi kan kontaktes på tlf: 72 34 44 04 eller på mail: ah@hbnhuse.dk

 

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

MRH

Send til en kollega

0.057