23948sdkhjf

NKT omdanner genanvendelse til cirkularitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af NKT (Denmark) A/S

I 1960’erne, på et marked helt uden miljørelaterede krav eller bestemmelser, banede NKT vejen for de første metoder til genbrug af kabelskrot, og i mere end et halvt århundrede har NKT udviklet processer for den bedste praksis.

Traditionen med genbrug af kabelskrot eksisterer i NKT den dag i dag og sikrer genanvendelse af materialer og en bæredygtig bortskaffelse af komponenter, der ikke kan genbruges.

Behovet for genanvendelse af skrot fra strømkabler er steget stabilt gennem årene, hvilket afspejler samfundets øgede fokus på genbrug af ressourcer.

Al produktionsskrot fra vores anlæg med kabelproduktion i Asnæs, Danmark og Falun, Sverige, sendes til behandling for genanvendelse. Ved at nedbryde kabelskrot i elementer (past og metaller) kan man genbruge helt op til 97 % af den samlede mængde kabelskrot. Elementerne sorteres derefter og forarbejdes til nye produkter, som kan genanvendes.

Mekanisk genanvendelse

Genvindingsprocessen hos NKT spiller en vigtig rolle i vores ambition om at reducere vores miljøaftryk, og gennem årene har vi støt og roligt reduceret vores affaldsdeponering og opnået fantastiske resultater på vores rejse hen imod nul affald. Hos NKT mener vi at en eliminering af affaldsdeponering vil hjælpe med til at skabe en grønnere verden og bidrage positivt til bekæmpelsen af klimaforandringer.

Læs mere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NKT (Denmark) A/S

Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Danmark
NKT (Denmark) A/S

Send til en kollega

0.125