23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Altaner hejst på plads i gågade i Vejle

Knud Gades 175 t/m lastbilkran var søndag på job i en Vejles hyggeligste sidegader, hvor altaner blev hejst hen over hustagene i Vissingsgade og firet ned i baggård.

- Granitbelægningen i Vejles gågader tåler en maksimal belastning på 6 tons. Derfor lægger vi køreplader ud, der fordeler vægten. For ikke at ridse og skramme den flotte granitbelægning, lægger vi først et underlag af træplader, forklarer Martin Gade, der er direktør i Knud Gade A/S.

- Træpladerne og kørepladerne udlægges af en af vores mindre kraner, hvorefter den 175 t/m store lastbilkran kan køre ind uden at ødelægge belægningen. Altanerne blev hejst og firet ned på en søndag for ikke at genere butikslivet, fortæller Martin Gade, der har leveret en komplet løsning.

- I Knud Gade har vi stået for hele opgaven fra ansøgning af tilladelse hos Vejle Kommune til udlægning af køreplader og hejsning af altanerne. Vi løser opgaven 100 % efter forskrifterne, og ved at løse hele opgaven gør vi det let at være kunde hos os, understreger Martin Gade.

Har du brug for en samlet løsning med ansøgning af tilladelser, køreplader og hejsning?
I Knud Gade A/S har vi mange års erfaring med hejseopgaver, og vi hjælper dig gerne med at søge de nødvendige tilladelser hos kommunen. Vi lægger vægt på præcision, punktlighed og ordentlighed, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig i mål.

Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.

Læs mere om hejsning i Knud Gade A/S

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14257233
P nummer: 1000708906

Kontaktperson

Martin Gade
Direktør
martin@knudgade.dk

Send til en kollega

0.094