23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Altiflex aflukker endnu et hospitalsbyggeri

Rigshospitalet – Glostrup opfører lige nu et 25.000 m2 stort Neurorehabiliteringshus, som vil indeholde både multihal, træningsbassin og forskningsfaciliteter

I forbindelse med byggeriet har Altiflex indtil videre midlertidigt aflukket op mod 2.000 m2 facade på hospitalsbyggeriet og vi forventer at have aflukket op mod 5.000 m2 inden projektet er afsluttet. Aflukningen betyder, at rammerne er skabt for et godt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne på byggepladsen.

Altiflex Systemet har en isolerende effekt og skaber derfor et godt og tempereret indeklima for både medarbejdere og materialer. Det har blandt andet betydning for varmeregningen, da byggeprojektet brug af varme kan reduceres markant.

Det giver mening at vælge en løsning, der både sikrer et bedre arbejdsmiljø, sparer på energiforbruget og samtidig reducerer CO2-udledningen. 

Vores erfaring viser, at et godt arbejdsmiljø øger effektiviteten i byggeprocessen, hvilket mindsker risikoen for forsinkelser.

Specielle løsninger
Udover facadeaflukningen, så er der indvendigt på byggeriet opført en midlertidig 8 meter høj væg, som er med til at sikre en stabil arbejdstemperatur.

Ikke det første hospitalsbyggeri Altiflex aflukker
Også på Hvidovre Hospital har man haft stor glæde af Altiflex Systemet. Her havde man stort behov for at opvarme byggeriet, og med et råhus af den størrelse, så skulle der bruges meget store mængder plast i facaden, hvis man skulle aflukke med en traditionel lægte/plast løsning.

Det, sammenholdt med hvor stort et varmetab der er ved plast løsningen betød, at Ajos sammen med bygherren valgte Altiflex Systemet til midlertidig aflukning.

Se mere om deres oplevelse og baggrund for valget af Altiflex i artiklen her

Yderligere information
Altiflex Systemet reducerer CO2-udledningen og udledningen af farlige gasser og partikler med 49%.

Se en kort film om Altiflex Systemet her.

Altiflex Systemet kan bruges som 3-i-1 løsning - sikkerhedsrækværk, læhegn og interimsaflukning i én løsning.

Kontakt os
Er du interesseret i at vide mere om hvordan Altiflex kan reducere dit byggeprojekts energiforbrug og optimere byggeprocessen, kan du kontakte os på info@altiflex.dk eller på 4424 2284.

Altiflex ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27620434
P nummer: 1010424719

Send til en kollega

0.222