23948sdkhjf

Ny VVS-app gør det nemmere at dimensionere vandrør

| Medlemsnyhed | Indrykket af TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ VVS er navnet på TEKNIQ Arbejdsgivernes nye vvs-app, som bl.a. indeholder et dimensioneringsværktøj for dimensionering af vandinstallationer.

Væk med store besværlige regneark og grib mobilen i stedet for. Med få klik kan vvs’eren nu dimensionere rørføringer korrekt og samtidig nemt dokumentere det med en PDF-rapport.

TEKNIQ VVS-appen kan således lette arbejdsbyrden betragteligt for alle vvs’ere og er gratis tilgængelig for alle medlemsvirksomheder i TEKNIQ Arbejdsgiverne. 

”Normalt er den slags noget med store regneark, hvor man skal gætte sig til rørstørrelserne og derefter lave kontrolberegninger. Nu har vi knækket koden til at beregne det hele på én gang. Det er en markant landvinding,” siger Jesper Sandberg, chefkonsulent i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer cirka 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal.

[ Læs mere om TEKNIQ VVS-appen på www.tekniq.dk/vvs-app ]

Dimensioneringsværktøj og vejledninger i lommeformat
Foruden dimensioneringsværktøjet kommer TEKNIQ VVS-appen også med en informationsdel med videovejledninger og kortfattede skriftlige vejledninger primært om praktiske teknisk faglige emner. 

Vvs'eren kan selv vælge hvilke faglige områder, der interesserer ham eller hende mest, og de vejledninger, der relaterer sig dertil, vil derefter blive vist først i app'en. 

Unikt værktøj
Arbejdet med den nye app blev skudt i gang sidste sommer på baggrund af ønsker om netop denne service blandt vvs-virksomhederne – på samme måde som el-virksomhederne gør flittigt brug af en tilsvarende el-app. En følgegruppe med ti medlemsvirksomheder har siden været med til at udvælge de centrale områder i den nye app, og Jesper Sandberg håber, at det digitale værktøj rammer et behov i hverdagen.

”I dag findes der mig bekendt ikke et værktøj til dimensionering af vandinstallationer, som tilnærmelsesvis er lige så skarpt. Denne app er overskuelig og let at forstå, så hvis man har prøvet den et par gange, kan man hurtigt komme igennem en komplet vandinstallation,” siger Jesper Sandberg. 

El-appen har i øjeblikket omkring 100.000 månedlige sidevisninger. Helt så højt når vvs-appen sandsynligvis ikke op, men Jesper Sandberg forestiller sig, at den i løbet af et år eller to vil ligge på cirka 50.000 sidevisninger på månedsbasis.

Vvs-appen lever op til både de gældende krav i Bygningsreglementet (BR18) og DS 439, Norm for vandinstallationer.

iOS og Android kompatibel 
Appen kan downloades til både iPhone og Android-telefoner. Gå til enten App Store eller Google Play og søg edfter "TEKNIQ VVS". 

Læs mere om den nye app og download den her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TEKNIQ Arbejdsgiverne

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup || Magnoliavej 2-4, 5250 Odense SV
2600 Glostrup/Odense
Danmark
TEKNIQ Arbejdsgiverne

Billeder & videoer

Dimensionering-af-vandinstallationer-og-roerfoeringerjustering-af-input-i-tekniq-vvs-appenkontrol-af-tryktab-med-tekniq-vvs-appdokumentation-af-dimensionering-af-vandinstallationer

Send til en kollega

0.125