23948sdkhjf

KONKURSER: Følg live-udviklingen her

| Medlemsnyhed | Indrykket af Risika A/S

Med en stigning af forsinkede betalinger på 62% sidste år og over 7100 Corona-relaterede konkurser, anbefaler kreditoplysningsbureauet Risika, at B2B virksomheder holder nært øje med den økonomiske udvikling, for at minimere risiko og undgå tab.

I 2020 kostede Corona-krisen et begrænset antal af virksomheder, da der hele sidste år var 5556 konkurser. Tre måneder inde i 2021 er antallet af konkurser allerede oppe på 2755, som viser en bekymrende tendens, ifølge kreditoplysningsbureauet Risika. Derfor anbefales det, at virksomheder tager en proaktiv tilgang til deres B2B risikostyring, og holder sig opdateret med live-data fra det danske erhvervsliv, for at undgå ubehagelige overraskelser.  

Overvåg nøgletal
Når en virksomhed går konkurs, kan effekten hurtigt sprede sig som ringe i vandet til samarbejdspartnere og kunder. Derfor anbefaler adm. direktør i Risika, Timm Jeppesen at holde øje med den økonomiske sundhed hos sine største kunder og samarbejdspartnere:

- I disse tider er det en god ide løbende at lede efter tegn på, om ens vigtigste kunder og samarbejdspartnere er trængte. Her kan man supplere den løbende dialog, med at overvåge de pågældende virksomheders økonomiske nøgletal, så man ikke får nogle ubehagelige overraskelser, siger adm. direktør Timm Jeppesen.

Coronakonkurser.dk
For at udstyre B2B virksomheder med et overblik over Corona nedlukningens konsekvenser på det danske erhvervsliv, har Risika oprettet coronakonkurser.dk. På denne hjemmeside leverer Risika dugfriske tal fra dansk erhvervsliv om bl.a. konkurser, samt de mest udsatte brancher og geografiske områder, hvor Corona-krisen har ramt hårdest. 

Følg selv med i udviklingen af konkurser her.

Hvis du har brug for flere værktøjer til at håndtere krisen kan du skabe dybere indsigt for din B2B virksomhed her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Risika A/S

Kronprinsessegade 26B
1306 København K
Danmark
Risika A/S

Billeder & videoer

Risikas Adm. Direktør Timm Jeppesen

Send til en kollega

0.109