23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk fliseklæber klædt i rød-hvide farver

Fliseklæberen Alfix ProFix er en absolut bestseller i produktsortimentet hos den danske producent Alfix fra Kolding. På emballagen pryder nu et rød-hvidt Dannebrogsflag samt et blåt bundstykke på sækken, så genkendeligheden øges.

Lokalt-producerede produkter med dansk ejerskab 

"I en speciel tid hvor efterspørgslen efter lokale og danske produkter er i bemærkelsesværdig fremgang har vi i Alfix valgt at placere et lille rød-hvidt Dannebrogs ikon synligt på vores ProFix fliseklæber-sække. Ikonet fortæller om vores gennemgående danske historie og identitet, som vi oplever er et klart plus både herhjemme i Danmark men også på vores nærmarkeder", siger Anders Bertelsen Toft, direktør (CCO) og 3. generation i ejerfamilien af Alfix. 

Alfix har siden stiftelsen i 1963 været i familien Tofts ejerskab, og således skal det fortsætte ifølge ejerfamilien.  Det nye lille Dannebrogs-ikon vil fremover pryde forsiden af samtlige Alfix sække, som produktsækkene udskiftes.  Første produkt er altså bestselleren ProFix, som særligt gør sig bemærket som en glimrende flydeklæb, specialist til flisemontering i svømmebassiner og fliseklæb til storformatfliser. 

Se hele Alfix produktsortimentet indenfor fliseklæbere her: Alfix fliseklæb

Farvet bundstykke på Alfix sækkene fremhæver produktets sær-kendetegn

Udover det rød-hvide kendingsflag på sækkene vil murere og byggecentre også fremover møde et blåt bundstykke på Alfix ProFix sækkene på byggepladserne og ude hos forhandlerne.  Den blå farve får fliselims-modellen til at adskille sig fra de øvrige fliseklæbere i blå sække, når de f.eks. findes på reolene i trælasthallen. Tidligere har samtlige Alfix fliseklæbs-sække haft et hvidt bundstykke med sort tekst. 

Med tiden vil de øvrige Alfix fliseklæbere som Alfix LetFix, Alfix CombiFix , Alfix QuickFix premium mm. også få deres helt egen kendingsfarver som bundstykke.  LetFix vil eksempelvis få et orange bundstykke, der matcher den orange farve fra produktnavnet på forsiden af sækken. 

Alfix har gennemført lignende øvelse for 1 års tid siden med fugemasse serien, hvor fuger som Alfix UniversalFuge - CeraFill 10 og Alfix FineFuge - CeraFill 5 har fået unikke farvede bundstykker på emballagen.  Se Alfix fugesortimentet her

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.078