23948sdkhjf

Online demo af flådestyring | Vælg dato og tilmeld dig nu

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fleet Complete Danmark ApS

Fleet Complete tilbyder nu en række af online webinarer, hvor du kan 'møde' din lokale kontaktperson og få en demo af flådestyringssystemet.

 Har I firmabiler og folk på vejene, som I bruger lidt for meget tid på at holde styr på? Har I overvejet en GPS-løsning? Nu har du chancen for få en online demo af vores flådestyringssystem OG på samme tid møde din lokale kontaktperson fra Fleet Complete. Susanne, Tommy, Michael og Kian inviterer til en række gratis webinarer, hvor de viser, hvordan systemet ser ud, og fortæller om fordelene.

Se alle datoerne og tilmeld dig her >

Hvem bør deltage?

Webinarerne er for alle små og større virksomheder, som føler, at de bruger lidt for meget tid på administration af deres mobile medarbejdere - og som gerne vil øge effektiviteten, indtjeningen og sikkerheden på vejen! På 30 minutter fortæller vi kort om vores forskellige GPS-løsninger, og vi viser i en live demo, hvordan flådestyringssystemet ser ud.

Vi slutter af med at svare på eventuelle spørgsmål. Alt i alt forventes webinaret at vare ca. 45 minutter.

 Hvem er Fleet Complete?

Fleet Complete er en af verdens største udbydere af GPS-løsninger. Vi har mere end 600.000 abonnenter og servicerer ca 40.000 virksomheder.

Vores danske kunder spænder bredt! Vi har mange private brugere, der benytter vores kørebogsløsning, vi har de små og mellemstore virksomheder, som benytter flådestyring til at effektivisere medarbejdere på vejene, og vi har de helt store organisationer, som f.eks. Det Danske Forsvar, der benytter sig af vores delebilsløsning til deres 10.000 brugere.

Global – men stadig meget lokal!

På trods af vores størrelse, er vi er stadig meget lokale!

I Danmark er vi ca. 20 medarbejdere. Vi har hovedkontor i Ballerup, og rundt omkring i landet har vi vores regionale sælgere, som kender deres eget område, og som har støttet deres lokale kunder i en lang årrække. Det er dem, du kan møde i de kommende webinarer. Derudover har vi fem dansktalende supportere, som sidder klar til at hjælpe døgnet rundt!

Vores regionale kontaktpersoner:

Region Sjælland, øerne + Bornholm: 
- Susanne Rasmussen +45 27 84 02 05
- Tommy Jensen + 45 92 15 20 24 

Region Sydjylland + Fyn:
- Michael Jannak + 45 30 73 40 70

Region Nordjylland:
- Kian Christensen +45 30 73 73 62

Se alle datoerne og tilmeld dig her > 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fleet Complete Danmark ApS

Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup
Danmark
Fleet Complete Danmark ApS

Send til en kollega

0.156