23948sdkhjf

NKT Fasteners: Blå, genkendelig og genanvendelig

| Medlemsnyhed | Indrykket af ITW Construction Products ApS

Vidste du, at en tredjedel af Danmarks samlede affald kommer fra byggebranchen, som hvert år genererer 4,1 millioner tons affald? Det valgte NKT Fasteners at gøre op med, da de i 2019 lancerede en ny emballage på deres NKT Fasteners skruer.

Til daglig tænker man måske ikke over, hverken hvordan en æske til skruer ser ud, eller hvordan den skal sorteres. Dog betyder det noget i det store hele, da en stor del af Danmarks samlede affald kommer fra byggebranchen. Og netop dette ville NKT Fasteners i 2019 gøre sit for at ændre.

NKT Fasteners æsker nemlig er FSC-certificerede. FSC er en forkortelse for Forest Stewardship Council. Med andre ord betyder dette, at NKT Fasteners æsker kommer fra en FSC-skov, og der bliver her ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Udover at være FSC-certificerede, så er NKT Fasteners æsker også 100 procent genanvendelige. Og det viser sig ikke kun nyttigt på byggepladsen, men også i hjemmet er det nu nemmere at sortere NKT Fasteners tomme æsker til papaffald.  

Måske tænker du, at en sådan æske er tynd og ikke kan holde til meget. Men bare rolig, NKT Fasteners æsker er baseret på flere års test, og den nye æske er derfor både formstabil og modstandsdygtig over for både vand og fugt.

Det er derfor en perfekt æske til alt slags vejr. Og helt perfekt for håndværkeren, som har æskerne med på vejen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ITW Construction Products ApS

Gl Banegårdsvej 25
5500 Middelfart
Danmark
ITW Construction Products ApS

Send til en kollega

0.109