23948sdkhjf

Ny direktør for Rockpanel i Norden, Østeuropa og Rusland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rockpanel

Ny mand på posten som direktør for Norden, Østeuropa samt Rusland er Allan Lindboe. Allan medbringer solid erfaring da han har fungeret som salgschef for Rockpanel Norden siden 2015.

Organisationsændring i ROCKWOOL organisationen: Facadeproducenten Rockpanel som er et datterselskab til ROCKWOOL har de sidste par år oplevet stor vækst i Norden via salg af bæredygtigt materiale til facader.

Ny mand på posten som direktør for Norden, Østeuropa samt Rusland er Allan Lindboe. Allan medbringer solid erfaring da han har fungeret som salgschef for Rockpanel Norden siden 2015, hvor han har bidraget til en stærk omsætningsvækst og opbygning af nye kanaler.

 Allan vil fastholde sin stærke forankring i Danmark og Norden samtidig med at fokus vil være på at udvikle den eksisterende forretning i Østeuropa og Rusland yderligere.  

 Efter at have været aktiv i byggebranchen i mere end 20 år, er Allan en kæmpe kapacitet uanset hvor i værdikæden der skal udvikles. Det er først når alle parter fra arkitekt, udvikler, entreprenør, tømrer eller forhandler er glade for det endelige resultat at Allan er tilfreds:

 ”Det bliver spændene at intensivere udviklingen af områder hvor jeg ser et stort uforløst potentiale for Rockpanel. Det er mit mål at vi som organisation skal styrke vores tilstedeværelse i alle segmenter og  vores kunder med at vinde projekter. Vi skal være markedets bedste når det drejer sig om at  sikre den største designfrihed på overflader, farver og individuelle muligheder - samtidig med at vi vil være den stærkeste partner når vores kunder ønsker at bygge bæredygtigt."  udtaler Allan Lindboe og fortsætter: ”Ud over vores fokus på det foreskrivende led, vi vil også tilføje merværdi på byggepladsen ved at bidrage til et bedre arbejdsmiljø med et let materiale, der er nemt at bearbejde og giver kortere montagetid. ” 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rockpanel

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Danmark
Rockpanel

Send til en kollega

0.125