23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kingspan Kooltherm K12 - Til professionelle og private

Kooltherm K12 er en isoleringsplade, som anvendes af både professionelle og privatpersoner, og den kan også bruges til forskellige applikationer. Hvorfor ikke efterisolere dit loft? Eller efterisolere din facade eller væg?

Efterspørgslen på højeffektiv isolering er steget markant i de senere år blandt både professionelle og privatpersoner, da flere og flere ser værdien i at spare værdifulde kvadratmeter når du bygger nyt.

Hvis du derimod skal renovere og efterisolere kan du med isoleringspladen Kooltherm K12 sænke dit energiforbrug med den samme plads, og stadig opnå en bedre u-værdi. Kooltherm K12 er en isoleringsplade, der kan anvendes til træ- og stålskeletsystemer og imellem spær, dvs. til forskellige anvendelser, såsom både væg, tag, men også til nybyg og renovering.

Hvorfor bruge Kooltherm isolering når du vil efterisolere?

  • Du opnår en bedre U-værdi og en tyndere konstruktion
  • Du behøver ikke at flytte dine vinduer
  • Du behøver ikke at udvide din tagkonstruktion pga. pladsmangel, da Kooltherm K12 kan give dig samme isoleringseffekt med op til den halve tykkelse.
  • Vores isoleringsplader indeholder ikke skadelige stoffer og klør heller ikke
  • Isoleringspladerne er lette i vægt og dermed nemme at bære og håndtere
  • Du kan energioptimere dit hus dobbelt så effektivt - alt afhængig af din eksisterende isolering
  • Ved efterisolering af dit skrå tag kan du med Kooltherm K12 energioptimere dit hus og få et velisoleret og varmt loft, som ovenikøbet kan udnyttes til et ekstra værelse.

Bemærk også, at hvis du bygger nyt kan du spare værdifulde kvadratmeter, da du med Kooltherm K12 kan opnå en bedre u-værdi på minimum plads sammenlignet med andre traditionelle isoleringsprodukter. Du kan købe Kooltherm K12 hos din nærmeste trælast.

Kingspan Insulation ApS
Langebjergvænget 18C
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35891803
P nummer: 1019484315

Kontaktperson

Anja Cronholm
Marketing Manager for de nordiske lande
+45 26184433 anja.cronholm@kingspan.com

Send til en kollega

0.062