23948sdkhjf

Løwener søger erfaren reservedelsekspedient

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener søger erfaren reservedelsekspedient med branchekendskab til vores afdeling for entreprenørmateriel i Glostrup

Løweners Division for Entreprenørmateriel (EM) har 6 kørende sælgere, en salgsadministration med 3 ansatte, en serviceorganisation med i alt 12 serviceteknikere og et reservedelsteam på 3 personer. EM omsætter for godt 185 mio.DKK om året. Vores producenter befinder sig i Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og Japan. Vi kommunikerer med producenterne på engelsk.

Dine opgaver
Din primære funktion bliver at fungere som det logistiske bindeled i vores reservedelsforretning, hvor du skal hjemtage og ekspedere/udlevere rette dele til rette tid. Du skal løse opgaverne i et tæt samarbejde med dine kolleger i reservedelsafdelingen, værkstedspersonalet, de udekørende sælgere – og ikke mindst – Løweners mange kunder.

Faglighed og erfaring
Du har solidt branchekendskab fra auto- eller entreprenørbranchen og flere års erfaring fra lignende stilling i et travlt salgsmiljø med fokus på kunder og kvalitetsløsninger. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, ligesom du er fortrolig med IT. Vi anvender bl.a. Office-pakken og NAV-systemet.

Dine kvalifikationer
Du er udadvendt, robust og selvstændigt tænkende. Du er en ildsjæl, som brænder for kunder og salg, og du går gerne lige det ekstra skridt. Du fungerer også godt i teams, da vi har stort fokus på samarbejde på tværs af organisationen. Din kommunikationsform er åben, ligefrem og tillidsvækkende. Du er en positiv og hjælpsom kollega med godt humør og fin situationsfornemmelse.

Løwener som arbejdsplads
Vi tilbyder en arbejdsplads i en velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed i vækst.
Vi følger princippet ”frihed under ansvar”, og du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vejen fra tanke til handling er kort. Vi gennemfører dét, vi har besluttet.

Læs mere om Løwener HER

Mere information eller spørgsmål
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte reservedelschef Finn Østergaard på tlf.nr. 4320 0396 eller foe@loewener.dk

Sådan ansøger du
Skriftlig ansøgning med CV sendes til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail ga@loewener.dk senest mandag 22. marts 2021. Husk at skrive ”ansøgning reservedelsekspedient” i emnefeltet.
Tiltrædelse gerne 15.4.2021, men vi venter selvfølgelig på den rette.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.109