23948sdkhjf

Holbæk Miljøcenter på Ringstedvej - Åbning 2. marts 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Holbæk Miljøcenter A/S

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi nu åbner en ny miljøplads til affald for professionelle i Holbæk. Det er Holbæk Miljøcenter, som ligger rigtigt godt for trafikken på Ringstedvej 126 i Holbæk og som åbner 2.marts.

Ny moderne genbrugsplads - Holbæk Miljøcenter på Ringstedvej

Det er vognmand Steen Hansen, Ringsted, der også ejer Mogenstrup Grusgrav og Genbrugsindustri på Galøvej, der står bag den nye virksomhed. Steen Hansen overtog i forsommeren 2020 ejendommen på Ringstedvej 126, hvor der tidligere har været lignende aktiviteter. Siden har der været meget travlt med at gøre pladsen klar. Det er den nu. Holbæk Miljøcenter åbner 2.marts.

Vi sorterer for miljøet. Store mængder, alle materialer og de rigtige godkendelser

Holbæk Miljøcenters primære opgave er at sikre, at affald fra erhverv - og i nogen grad private -  til værdifulde ressourcer. Det er særligt til materialer fra forskellige nedrivningsopgaver. Holbæk Miljøcenter har de fornødne godkendelser til at kunne håndtere næsten alle typer affald. Det er blandt andet en ny udvidet miljøgodkendelse og en landzonetilladelse. Så det er et nyt, flot og moderne miljøcenter, der nu står klar.

Effektiv totalløsning for professionelle

Miljøcenter er en udvidet genbrugsplads, som skal sortere affald til genanvendelse. En helt særlig service er, at vi i Holbæk Miljøcenter kan tage nogle af de materialetyper, som aktuelt ikke kan modtages i Mogenstrup Grusgrav. På den måde bliver det nye Miljøcenter en effektiv totalløsning for vognmænd, nedriver, håndværkere, entreprenører og andre professionelle erhvervsvirksomheder. Vi hjælper dig i øvrigt gerne med at komme af med dit erhvervsaffald. Du kan som virksomhed selv transportere dit affald

Materialer som mursten, tegl og beton transporterer vi til Mogenstrup Grusgrav, hvor de vil blive forarbejdet og solgt til kunder, eksempelvis vognmænd, murermestre og flere andre. Genbrugsindustrien i forbindelse med Mogenstrup Grusgrav er netop kendetegnet ved bæredygtig bearbejdning af genbrugsmaterialer.

Solid regional virksomhed

Netop forbindelsen mellem grusgraven i Mogenstrup og det ny Miljøcenter Holbæk er afgørende. Dels hænger forretningsområderne rigtigt godt sammen og supplerer hinanden. Og dels er bagmanden, vognmand Steen Hansen, garant for at drive solid virksomhed, karakteriseret af god driftssikker service. Grusgrav og genbrugsindustri og nu også Miljøcenter passer rigtigt godt sammen. Både med produkter og services og ikke mindst i forhold til geografi og lokation. Transport er vigtigt, og nu er det blevet meget enklere at komme af med sit affald.

Ny hjemmeside, mere service, enkel kontakt

Vi har netop lanceret en ny hjemmeside, www.holbaekmiljoecenter.dk, hvor du kan finde alle relevante informationer. Det bliver driftsleder i Mogenstrup Grusgrav, Thomas Ravn, der får det overordnede ansvar for det nye miljøcenter. Og desuden skal der være to-tre andre medarbejdere og på lidt længere sigt kan vi sikkert vokse til fire-fem mand. Alle klar til at hjælpe og sortere for miljøet.

I er meget velkommen til, at komme forbi på vores åbningsdagen hvor der fra kl. 10.00 til ca. kl. 14.00 vil være mulighed for at se pladsen og besøge pølsevognen som er stillet op i dagens anledning (husk bundbind og afstand).

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. Og glæder os til at møde Jer hos Holbæk Miljøcenter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Holbæk Miljøcenter A/S

Ringstedvej 126
4300 Holbæk
Danmark
Holbæk Miljøcenter A/S

Send til en kollega

0.093