23948sdkhjf

Er dine væsker som Tom og Jerry?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Så kan du nu slutte fred mellem dem

Lægger dine olier og kemikalier brandfarlige fæller for hinanden i bedste Tom og Jerry-stil? Du står måske og skuer mod dine dunke og grubler over, om de da ikke bare ku’ opbevares sammen i ét skab. Så behøvede du ikke at bruge alle de knaster på flere forskellige slags. Kodylt-go’e nyheder, du kan nemlig lade medierne flytte sammen i et kombi-skab.

 

Ét skab fyldt med fleksibilitet

Inden du stiller dig ind i en skabsforretning og råber ”en af hver!” til forskellige skabe, kan du overveje, om du nu også vil spække hele arbejdspladsen til med den slags støvsamlere. Med et DENIOS kombi-skab kan du nemlig proppe både kemikalier og olier i ét og samme. Så kan du få plads til det alt det andet gear, du har gået og sendt elevatorblikke for nylig. Ja, tak!

 

Men, men, men…

Inden du får fyldt dit arbejdsrum med andet svedigt gear, skal du lige tjekke, om dine medier nu også kan sammen. Nogle vil nemlig altid være som hund og kat – selv i et kombi-skab. Og så kan de gå i flæsket (eller væsken…) på hinanden og få alt, hvad der hedder brandsikkerhed til at fordufte. Og den skal der jo være tjek på, så nogle medier bør bare holdes adskilt.

 

Skal vi hjælpe dig med kombi’en?

Så sidder vi klar til at rådgive dig om, hvilket skab der passer til din medie-kombi. Ring til os på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Kombi-skab med udtrækshylderKombi-skabKombiskab Quadro

Send til en kollega

0.109